Οι blind auditions του The Voice of Greece διαθέτουν εξαιρετικές φωνές αλλά και 4 coaches αποφασισμένους για όλα! Η συνέχεια των… διεκδικήσεων, την  Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν ήδη δημιουργήσει μία καλή βάση για τις ομάδες τους με τις πρώτες συγκλονιστικές φωνές και όσο προχωρούν οι blind auditions, η επιλογή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη! Οι coaches ανυπομονούν για την επόμενη φωνή που θα τους κάνει να πατήσουν το buzzer της διεκδίκησης! 

Είναι γνωστό πως οι coaches για να φέρουν στις ομάδες τους τις φωνές που τους έχουν συγκινήσει, επιστρατεύουν κάθε μέσο όπως επίσης και όλα τους τα ταλέντα! Ποιος coach προσπαθεί να πείσει διαγωνιζόμενη πως επικοινωνούν με τηλεπάθεια; Μήπως διαθέτει όντως μαγικές δυνάμεις; 

Τη δύσκολη ώρα της απόφασης μια διαγωνιζόμενη αποφασίζει να πάρει όχι τη βοήθεια του κοινού αλλά της μητέρας της η οποία είναι μεγάλη φαν του Σάκη Ρουβά! Η μαμά δεν μπορεί να πιστέψει πως στην άλλη άκρη του τηλεφώνου βρίσκεται όντως ο αγαπημένος της τραγουδιστής. Τι θα συμβεί όταν στην τηλεφωνική επικοινωνία θα εμπλακεί και ο Κωνσταντίνος Αργυρός; (Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα)

Η συνέχεια των blind auditions, αυτή την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 21.00!

#TheVoiceGR

  https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/

  https://twitter.com/TheVoiceofGreece/

  https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/

Πηγή: skai.gr