Την 1η Νοεμβρίου 2022, η Μαράια Κάρεϊ δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα ασπρόμαυρο βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ντυμένη ως μάγισσα σε ένα δάσος, περιτριγυρισμένη από κολοκύθες και κάνοντας πετάλι σε ένα ποδήλατο. Καθώς κάνει πετάλι, εμφανίζονται γύρω της οι ημέρες του μήνα Οκτωβρίου. Όταν το 31 τελικά περνάει, κάτι εκρήγνυται. Είναι τα Χριστούγεννα!

Η Μαράια Κάρεϊ επανεμφανίζεται, αυτή τη φορά ντυμένη ως κυρία Claus πάνω σε έναν τάρανδο, περιτριγυρισμένη από χιόνι, δέντρα και δώρα: «Ήρθε η ώρα!», τραγουδάει. 

Οι καμπάνες αρχίζουν να ηχούν για να σηματοδοτήσουν την έναρξη του «All I Want For Christmas Is You», του χριστουγεννιάτικου τραγουδιού που κυκλοφόρησε το 1994 ως μέρος του τέταρτου άλμπουμ της, «Merry Christmas». Το τραγούδι έγινε αμέσως επιτυχία, κατακτώντας την κορυφή των charts σε 26 χώρες, μεταξύ των οποίων, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γαλλία και η Γερμανία. 

Γιατί όμως το τραγούδι σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγέννων 28 χρόνια μετά; Έχει πολλά να κάνει με την ταινία «Love Actually» (2003) και με την κοινότητα του διαδικτύου, η οποία μετέτρεψε την επιτυχία σε viral icon. Και στην εμβληματική του θέση βοήθησε και η ίδια η τραγουδίστρια.

«Η μουσική βιομηχανία θα πρέπει να ονειρεύεται λευκά Χριστούγεννα», έγραψε το 2017 ο Economist, αναφερόμενος στην επιτυχία της τραγουδίστριας. Το τραγούδι της αποφέρει περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο σε δικαιώματα, τα οποία, σύμφωνα με υπολογισμούς του «Forbes», ανέρχονται σήμερα σε 72 εκατομμύρια δολάρια!

Η Recording Industry Association of America απένειμε στο τραγούδι την πιστοποίηση Diamond, επειδή πούλησε 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Επιπλέον, κάθε χρόνο επιστρέφει στο chart του Billboard.

Το 2002, οκτώ χρόνια μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο σκηνοθέτης Richard Curtis επέλεξε το τραγούδι ως μέρος του soundtrack για τη χριστουγεννιάτικη ρομαντική κωμωδία «Love Actually». Στην ταινία, το τραγούδι αποτελεί μέρος μιας παράστασης σε μια σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή. Η κοπέλα με την οποία ένας από τους χαρακτήρες ήταν ερωτευμένος τραγουδά το τραγούδι, ενώ εκείνος παίζει ντραμς. Το τραγούδι είχε ήδη σπάσει ρεκόρ τη δεκαετία του 1990, αλλά η ταινία το έκανε γνωστό και στις νέες γενιές, ενώ…