Το ριάλιτι της αγάπης αποχαιρέτησε οριστικά τους τηλεθεατές

Τίτλους τέλους έριξε το βράδυ του Σαββάτου (5/11) το Love Island. Το ριάλιτι με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τα τέσσερα εναπομείναντα ζευγάρια να μαθαίνουν τον μεγάλο νικητή.

Ο τελικός τα είχε όλα. Η Αναστασία και ο Γιώργος, η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος, η Μαρία και ο Αργύρης και η Νίκη και ο Φάνης έζησαν για μια τελευταία φορά τις δικές τους ιστορίες.

  • Διαβάστε επίσης: Love Island: Παίκτρια του reality ολόγυμνη και με προκλητικές χειρονομίες αναστατώνει τα social

Οι τηλεθεατές επέλεξαν το αγαπημένο τους ζευγάρι, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άρχισε να αποχαιρετά τους παίκτες με βάση το ζευγάρι που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Στη συνέχεια, ανάμεσα στα δύο τελευταία ζευγάρια, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τους νικητές.

Αυτοί ήταν ο Αργύρης και η Μαρία

Η ανακοίνωση της Ηλιάνας έσκασε σαν «βόμβα» για το ζευγάρι. Η παρουσιάστρια κρατούσε στα χέρια της δύο φακέλους, στον ένα φάκελο βρισκόταν ένα σύμβολο με μια καρδιά και στο άλλο οι 50.000 ευρώ.  Ο Αργύρης και η Μαρία είχαν την επιλογή, όποιος από τους δύο θα επέλεγε τον φάκελο που έκρυβε τις 50.000 να κρατήσει ολόκληρο το ποσό ή να το μοιραστεί με το ταίρι του.

Η Μαρία ήταν η τυχερή, με τον φάκελό της να κρύβει το χρηματικό ποσό. Εκείνη όμως επέλεξε να μοιραστεί τα χρήματα με τον Αργύρη.