Όσες και όσοι αγάπησαν την τηλεοπτική σειρά «The Office» έχουν πλέον τη δυνατότητα να την αναπαριστούν με 1.164 κυβάκια της γνωστής δανέζικης σειράς παιχνιδιών.

Η απίστευτη αναπαράσταση συνοδεύεται από 15 μικροσκοπικές φιγούρες, κάποιων από τους πλέον αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, όπως των Michael Scott και Dwight Schrute· υπάρχει ακόμη και η φιγούρα της Garbage, της γάτας της Angela.

Οι φανατικοί θαυμαστές θα παρατηρήσουν, ωστόσο, ότι λείπει ένας χαρακτήρας και αυτός είναι ο Andy. Η δανέζικη εταιρεία φρόντισε να σχολιάσει την απουσία του με ανάρτηση στο , λέγοντας ότι «Λείπει, βελτιώνοντας …τις δεξιότητές του ως μάνατζερ».

Το σετ, με πλάτος πάνω από 30,5 εκατοστά, περιλαμβάνει μίνι εκδοχές κάποιων από τα πιο εμβληματικά σκηνικά του «The Office» μεταξύ των οποίων τη γραμματεία, τα γραφεία των Jim και Dwight και το γραφείο των Phyllis και Stanley. Υπάρχει η δυνατότητα να αποσπαστεί το γραφείο του Michael ώστε να είναι αυθύπαρκτο. Με τα πολλά αξεσουάρ που προσφέρονται δίνεται η δυνατότητα αναδημιουργίας γεγονότων που συνέβησαν στα γραφεία της εταιρείας Dunder Mifflin Paper Company: Ο Κέβιν μπορεί να χύσει το τσίλι του πάνω στη γραμματεία, το συρραπτικό του Dwight να βρεθεί μέσα σε ζελέ φρούτων, ο Michael να φιλοξενεί πολλά μίτινγκ στο δωμάτιο συνεδριάσεων και η ομάδα μπορεί να διαβάσει το διαβόητο σενάριο «Threat Level Midnight» του Michael.

Δημιουργός του σετ είναι ο Jaijai Lewis, ο οποίος άρχισε να εργάζεται σε αυτή την ιδέα από το 2014. Με το που υπέβαλε το τρίτο του σχέδιο το 2020 στη Lego Ideas, η απήχησή του εξαπλώθηκε σαν φωτιά! Μέσα σε δύο μήνες, η σελίδα του πρότζεκτ συγκέντρωσε 10.000 υποστηρικτές.

Η LEGO παρουσιάζει το «The Office»

Πηγή: skai.gr