Διαγωνιζόμενη του GNTM έκανε τους κριτές να κλάψουν με την προσωπική της ιστορία

«Ήρθα εδώ για να αποδείξω ότι γυναίκα δεν είναι μόνο μάνα» τόνισε η 47χρονη Άννα, απέναντι από τους κριτές του GNTM.

«Η γυναίκα δεν έχει όριο ηλικίας, δεν έχει τίποτα. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή μπορεί να πετύχει το όνειρό της» συμπλήρωσε η ίδια για τη συμμετοχή της στο reality μόδας, που φέτος έχει διευρύνει τα ηλικιακά όρια συμμετοχών.

«Ο καθένας έχει το είδωλό του, εγώ έχω τη μάνα μου» συμπλήρωσε η κόρη της 47χρονης που βρέθηκε στο πλευρό της για να την στηρίξει στην επιλογή της.

Επίσης, η 47χρονη Άννα ανέφερε στους κριτές του GNTM ότι εργάζεται ως υπάλληλος καθαριότητας στο δήμο Χαλανδρίου και πως παράλληλα συνεχίζει και το σχολείο, πηγαίνοντας στη Γ΄ λυκείου, ενώ ετοιμάζεται για τις πανελλήνιες.

Η διαγωνιζόμενη συγκίνησε τους κριτές και ιδιαίτερα τη Βίκυ Καγιά, ενώ της αποκάλυψε ότι είναι η αδυναμία της και πως την παρακολουθεί από μικρή.

Η 47χρονη ρωτήθηκε για ποιο λόγο παντρεύτηκε μικρή, τονίζοντας ότι το έκανε γιατί ήθελε να φύγει από το σπίτι λόγω του πατέρα της. «Έχω φάει πολύ ξύλο και με τον πρώτο που βρήκα έφυγα» σημείωσε αποκαλύπτοντας το προσωπικό της δράμα που βίωσε ως παιδί.

«Δεν ξέρω τι είναι το πατρικό χάδι, το μόνο που ξέρω είναι να τρώω ξύλο, δεν έχω να θυμάμαι κάτι όμορφο» πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε πως βίωσε τα ίδια –σε μικρότερο βαθμό- και από το σύζυγό της.

«Αυτό που ζούσα με τον πρώην άνδρα μου, δεν μου φάνηκε περίεργο γιατί τα ίδια ζούσα και στο σπίτι με τον πατέρα και τη μητέρα μου. Μεγαλώνοντας κατάλαβα τι γινόταν και τον χώρισα» συμπλήρωσε.

«Άννα, δεν θα έπρεπε να είμαι εγώ το είδωλό σου, αλλά εσύ είσαι το δικό μου είδωλο. Σαν και σένα δεν υπάρχει άλλη. Είσαι το Next Top Model της ζωής μου και της καρδιάς μου» συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά, που ξέσπασε σε κλάματα με την ιστορία της 47χρονης διαγωνιζόμενης.