24 Ιανουαρίου 2022 (12:01)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


8 οι συλλήψεις για την δολοφονία της 37χρονης. “Έρχονται” άλλες 2.

Συνεχίζεται η επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 37χρονης, πέρυσι στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου. Η επιχείρηση έχει…

Ελλαδα Ζακυνθος , 9 Ιουνίου, 2021 09:58

Συνεχίζεται η επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 37χρονης, πέρυσι στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου. Η επιχείρηση έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής στην σύλληψη 8 ατόμων, ενώ εκκρεμούν ακόμα δύο.

Μεταξύ των 8 συλληφθέντων είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι 2 εκτελεστές, οι συνεργάτες τους που βοήθησαν στον σχεδιασμό της ενέδρας και στη διαφυγή τους, αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί ή αλλιώς εκείνοι που είχαν “παραγγείλει” το χτύπημα στο οποίο έπεσε νεκρή η σύζυγος του 54χρονου Ζακυνθινού επιχειρηματία, ο οποίος ήταν ο στόχος των δραστών.

Ο σύζυγος της 37χρονης, ο οποίος δολοφονήθηκε με 18 σφαίρες πριν από έναν μήνα, είχε καταθέσει μήνυση στον εισαγγελέα τον περασμένο Δεκέμβριο, όπως αποκλειστικά είχε δημοσιεύσει το zantereport (δείτε εδώ το ρεπορτάζ), στην οποία κατονόμαζε 8 άτομα ως φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της εναντίον του ενέδρας, η οποία και κόστισε τη ζωή της συζύγου του.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, που διεξάγει τις έρευνες και των δύο υποθέσεων, κατάφερε με τα στοιχεία που είχε συλλέξει όλο αυτό το διάστημα, οπτικό και γεννετικό υλικό, συνομιλίες από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι και σήμερα, οι απομαγνητοφωνήσεις των οποίων ξεπέρασαν τις 2.000 σελίδες, ανακρίσεις και παρακολουθήσεις υπόπτων, να “δέσει” τους εμπλεκόμενους της δολοφονίας της 37χρονης.

Αυτή την ώρα οι αρχές κινούνται στην κατεύθυνση της προσαγωγής δύο ακόμη ατόμων, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται στο εξωτερικό

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.