26 Μαΐου 2022 (14:25)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


65 νέοι αστυνομικοί στους δρόμους της Ζακύνθου. Φτάνουν άλλοι 20 σήμερα.

Άλλοι 20 άνδρες φτάνουν σήμερα στην Ζάκυνθο για να ενισχύσουν την δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ανεβάζοντας τον αριθμό των πρόσθετων…

Ελλαδα Ζακυνθος , 7 Ιουνίου, 2021 10:25

Άλλοι 20 άνδρες φτάνουν σήμερα στην Ζάκυνθο για να ενισχύσουν την δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ανεβάζοντας τον αριθμό των πρόσθετων αστυνομικών που έχουν έρθει στο νησί τις τελευταίες ημέρες στους 64,

Αξίζει να σημειωθεί πως το σύνολο των ενισχύσεων βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στους δρόμους της Ζακύνθου, γεγονός που έχει γίνει εμφανώς αντιληπτό από τους πολίτες.

Ιδιαίτερα έντονη είναι η παρουσία τόσο της ΟΠΚΕ η οποία διεξάγει συνεχείς ελέγχους, μέρα και νύχτα, όσο και των περιπολιών, εποχούμενων και πεζών, καθώς ανδρών και γυναικών της ασφάλειας σε διάφορες περιοχές της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zantereport, μέχρι τα μέσα Ιουλίου αναμένονται στο νησί άλλοι 40 δόκιμοι αστυνομικοί, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να σταλούν και άλλες δυνάμεις μέχρι τότε.

Το σίγουρο είναι πως η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να επιβάλλει την τάξη στο νησί και ενισχυμένη πλέον η ίδια, να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας, κατοίκων και επισκεπτών, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο.

Κοινή διαπίστωση είναι πάντως, πως η αστυνομική παρουσία είναι εντονότερη και αποτελεσματικότερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.