17 Μαΐου 2022 (08:18)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“Ζητιανεύει” νερό για να προχωρήσει το έργο της παραλιακής, το Λιμενικό Ταμείο.

Στη “ζητιανιά” έχει βγει το Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου, προκειμένου να εξασφαλίσει μερικά βαρέλια νερό, ώστε να μην σταματήσουν και πάλι…

Ελλαδα Ζακυνθος , 3 Ιουνίου, 2021 10:06

Στη “ζητιανιά” έχει βγει το Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου, προκειμένου να εξασφαλίσει μερικά βαρέλια νερό, ώστε να μην σταματήσουν και πάλι τα έργα στην παραλιακή και υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση στην παράδοσή της.

Η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, μετά την διακοπή της υδροδότησης της παραλιακής που επήλθε από τις κινήσεις του κ. Αρετάκη, προσπαθεί να βρει τρόπους να τροφοδοτήσει με νερό τους εργάτες, για να μπορέσουν να φτιάξουν λάσπη και να συνεχίσουν την πλακόστρωση.

Ένας από αυτούς τους τρόπους ήταν να αποταθεί και στους βυτιοφορείς και στοχεύοντας στο φιλότιμό τους, να τους παρακαλέσει να γεμίσουν με νερό τα… 5 βαρέλια που χρειάζονται οι εργάτες για να δουλέψουν. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το zantereport, είναι τραβηγμένες δευτερόλεπτα αφού έχουν γεμίσει τα βαρέλια.

Προφανώς και αυτή δεν είναι λύση και το αυτονόητο, που τελικά αποτελεί ζητούμενο στο νησί, θα ήταν αντί ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου να ανταλλάσσουν ύβρεις και αγωγές, να συναντηθούν και να βρουν μια λύση, τουλάχιστον για το έργο της παραλιακής, μήπως και τελικά γίνει στην ώρα του και σταματήσει ο διασυρμός ενός ολόκληρου νησιού.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.