17 Μαΐου 2022 (08:14)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Δ. Ακτύπης: Θέλω οι συμπολίτες μου να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς.

Με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Ε. Οικονόμου, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μ. Καραμαλάκη και στελέχη…

Ελλαδα Ζακυνθος , 3 Ιουνίου, 2021 09:43

Με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Ε. Οικονόμου, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μ. Καραμαλάκη και στελέχη του υπουργείου, συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής Ζακύνθου, Δ. Ακτύπης.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η καταπολέμηση κάθε μορφής εγκληματικότητας στην Ζάκυνθο, με έμφαση στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των Ζακυνθινών πολιτών.

Ο Βουλευτής τόνισε πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το νησί η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου με επιπλέον προσωπικό, για την καλύτερη δυνατή προστασία πολιτών και επισκεπτών.

Από την πλευρά του, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας διαβεβαίωσε τον Βουλευτή πως μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα η συνολική δύναμη με την οποία ενισχύεται ήδη η Ζάκυνθος θα ανέλθει σε 55 αστυνομικούς, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε η συνολική ενίσχυση του νησιού μας θα ξεπεράσει τους 120 αστυνομικούς.

Ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά,

«Είναι αδιαμφισβήτητο πως τόσο για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όσο και για εμένα προσωπικά η πάταξη κάθε μορφής εγκληματικότητας αποτελεί κεντρικό στόχο και ξεκάθαρη επιλογή.

Ήδη από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχω επισκεφθεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη περισσότερες φορές απ’ ότι κάθε άλλο Υπουργείο.

Πλέον, περνάμε στην εφαρμογή ενός νέου ολοκληρωμένου σχεδίου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος. Το σχέδιο αυτό έχει ως κεντρικό άξονα την ενίσχυση της δυναμικότητας του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου και την καλύτερη οργάνωσή του.

Η ασφάλεια των συμπολιτών μου βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων μου. Θέλω οι συμπολίτες μου και να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς».

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.