01 Δεκεμβρίου 2021 (11:54)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Προφυλακίστηκαν οι 2 για τους πυροβολισμούς. Ελεύθερος ο 3ος.

Στις φυλακές του Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο Ζακυνθινός και στου Ναυπλίου ο αλβανικής καταγωγής κάτοικος Ζακύνθου, που είχαν ανταλλάξει πυροβολισμούς στον…

Ελλαδα Ζακυνθος , 30 Μαΐου, 2021 10:50

Στις φυλακές του Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο Ζακυνθινός και στου Ναυπλίου ο αλβανικής καταγωγής κάτοικος Ζακύνθου, που είχαν ανταλλάξει πυροβολισμούς στον δρόμο Καλαμακίου – Ζακύνθου, στο ύψος του Αγίου Γερασίμου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ο τρίτος που είχε συλληφθεί, ο αδελφός του αλβανικής καταγωγής άνδρα, για παραβάσεις περί ναρκωτικών και όπλων, αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να παρουσιάζεται κάθε 1η και 15 του μήνα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

Οι 3 άνδρες συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, το βράδυ της περασμένης Τρίτης και εκτυλίχθηκε έως τις πρώτες πρωινές της Τετάρτης.

Είχε προηγηθεί ανταλλαγή πυροβολισμών στον δρόμο Καλαμακίου – Ζακύνθου, στο ύψος της περιοχής  Άγιος Γεράσιμος.

Από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι στους πυροβολισμούς είχαν εμπλοκή ο Ζακυνθινός και ένας από τα δύο αδέλφια αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι και συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης σε διάφορες περιοχές της πόλης της Ζακύνθου.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

• στο σημείο που εκδηλώθηκαν οι πυροβολισμοί, εννέα (9) κάλυκες διαμετρήματος των 9mm.

• στην κατοχή του Ζακυνθινού ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm και 15 φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος.

• στην οικία του αλλοδαπού -444- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -1- σιδερογροθιά, το χρηματικό ποσό των -870- ευρώ , -1- κυτίο μεταφοράς πιστολιού κενό περιεχομένου, -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και -17- κυνηγετικά φυσίγγια.

Ο Ζακυνθινός προφυλακίστηκε με τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με τον νόμο περί όπλων και ο αλβανικής καταγωγής για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.