06 Δεκεμβρίου 2021 (13:38)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


ΠΙΝ: Webinar με φίλους των Ιονίων νησιών με σκοπό την ανάδειξή τους

“Η ανάδειξη, με κάθε τρόπο, των Ιονίων Νήσων με καινοτόμες μεθόδους προωθεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται…

Ελλαδα Ζακυνθος , 27 Μαΐου, 2021 08:28

“Η ανάδειξη, με κάθε τρόπο, των Ιονίων Νήσων με καινοτόμες μεθόδους προωθεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται πρωτοβουλίες εξωστρέφειας που στοχεύουν στην προβολή του φυσικού και πολιτισμικού πλούτου, αλλά και των σύγχρονων εξελίξεων σε υποδομές και ποιότητα ζωής”, αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Περιφέρειας, με το οποίο ανακοινώνονται:

“Νέες πρωτοβουλίες όπως το webinar με θέμα “A conversation across Europe: tourism entreneurial and trade working opportunities in the Ionian, during the pandemic and beyond” (Ευρωπαίοι πολίτες – Φίλοι του Ιονίου: τουρισμός και ευκαιρίες τηλε-εργασίας από το Ιόνιο κατα την πανδημία και μετά” που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 και ωρα 8μμ.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί σε δύο ενότητες: α) τουρισμός και τηλεργασία και β) επιχειρηματικές ευκαιρίες και digital nomads μεταξύ φίλων του Ιονίου από διάφορες χώρες της Ευρώπης και από δυναμικούς τομείς της διεθνούς αγοράς.

Στόχος του είναι να φέρει σε επαφή φίλους του Ιονίου από όλη την Ευρώπη με τοπικούς φορείς, οι οποίοι θα μεταφέρουν τις εξελίξεις και θα απαντήσουν σε ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους, καθώς και να αναδείξει ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης και εργασίας εξ αποστάσεως.

Η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου τονίζει την εκπόνηση στρατηγικής προώθησης των Ιονίων Νήσων ως προορισμοί τουριστικοί, επενδυτικοί και τηλεργασίας.”

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.