01 Δεκεμβρίου 2021 (11:30)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Αντί συγγνώμης ζητά και τα ρέστα ο άνδρας που πιάστηκε να πετά σκουπίδια σε ρεματιά!

Να βγει και από πάνω προσπαθεί ο ασυνείδητος ο οποίος την Κυριακή συνελήφθη επ’αυτοφώρω από μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Λιθακιάς,…

Ελλαδα Ζακυνθος , 18 Μαΐου, 2021 15:08

Να βγει και από πάνω προσπαθεί ο ασυνείδητος ο οποίος την Κυριακή συνελήφθη επ’αυτοφώρω από μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Λιθακιάς, να πετά ξερόχορτα, γυαλιά, πλεξιγκλάς, διάφορα εύφλεκτα υλικά, μέχρι και… μανουάλι, σε ρεματιά πάνω από το χωριό και σε σχετικά δύσβατο σημείο.

Ο συγκεκριμένος κύριος, εκείνη τη συιγμή, απολογήθηκε στα μέλη της εθελοντικής ομάδας, ζητώντας συγγνώμη και δίνοντας υποσχέσεις ότι δεν θα το ξανακάνει και άλλα τέτοια.

Μόλις το θέμα πήρε δημοσιότητα, άρχισε να εκτοξεύει απειλές για αγωγές εναντίον μελών της εθελοντική ομάδας, για δήθεν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τηλεφώνησε σε γνωστούς και αγνώστους, έχοντες και μη σχέση με την ομάδα, επαναλαμβάνοντας τις απειλές του.

Ας πει κάποιος, λοιπόν, στον συγκεκριμένο κύριο πως κανένας δεν δημοσιοποίησε προσωπικά του δεδομένα, ιδιαίτερα το zantereport που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, καθώς στα βίντεο και τις φωτογραφίες ούτε φαίνεται το πρόσωπό του, ούτε είναι ευδιάκριτη η πινακίδα του οχήματός του. Δείτε το ρεπορτάζ εδώ

Αν κάποιος λοιπόν “φωτογράφισε” τα στοιχεία της ταυτότητάς του, είναι αυτός ο ίδιος, αφού “καρφώθηκε” παίρνοντας τηλέφωνα και αποκαλύπτοντας ποιος είναι, απειλώντας μάλιστα με αγωγές και μηνύσεις.

Αντί λοιπόν ο εν λόγω κύριος να ζητήσει μια ειλικρινή συγγνώμη, γιατί αυτήν που ζήτησε όταν τον έπιασαν στο βουνό να πετά σκουπίδια προφανώς και δεν την εννοούσε, να λουφάξει και να παραδεχθεί το λάθος του και να πει και ένα “ευχαριστώ” που δεν τον κατήγγειλαν και γλίτωσε το κρατητήριο, έχει το θράσος να εκτοξεύει απειλές για αγωγές και μηνύσεις.

Είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.