01 Δεκεμβρίου 2021 (11:09)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Εθελοντές “συνέλαβαν” ασυνείδητο να πετά σκουπίδια σε ρεματιά (βίντεο)

Μέλη της εθελοντικής ομάδας Λιθακιάς, κάνοντας της καθημερινή τους περιπολία σε περιοχές γύρω από το χωριό, συνάντησαν σε ένα δύσβατο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 16 Μαΐου, 2021 14:05

Μέλη της εθελοντικής ομάδας Λιθακιάς, κάνοντας της καθημερινή τους περιπολία σε περιοχές γύρω από το χωριό, συνάντησαν σε ένα δύσβατο σχετικά σημείο, έναν άνδρα να αδειάζει τα σκουπίδια που μετέφερε σε τρέιλερ, μέσα σε μια ρεματιά, στο βουνό.

Αμέσως σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους και κατέβηκαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ο ασυνείδητος ή “έξυπνος” κατά τη δική του λογική, είχε πετάξει σε δυσπρόσιτο σημείο διάφορα υλικά, πιθανόν από ανακαίνιση, μεταξύ των οποίων είναι πολλά εύφλεκτα, αλλά και επικίνδυνα για πρόκληση πυρκαγιάς, όπως τζάμια και πλέξιγκλας.

Όταν οι εθελοντές του ζήτησαν τον λόγο και του επεσήμαναν τους περιβαλλοντικούς αλλά και υγειονομικούς κινδύνους που απορρέουν από την πράξη του, εκείνος τους απάντησε πως έχουν δίκιο, ότι… λυπάται και πως δεν θα το ξανακάνει…

Μετά με τη συνείδησή του “βαρύτερη” και ξαλαφρωμένος από τα σκουπίδια του, ο άγνωστος ασυνείδητος, μπήκε στο αυτοκίνητό του και συνέχισε τον δρόμο του, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.