01 Δεκεμβρίου 2021 (12:25)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Υλοποιείται από την ΠΙΝ η ενίσχυση των αθλητικών σωματείων της Ζακύνθου.

Την υλοποίηση της δέσμευσης ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων της Ζακύνθου από την Περιφέρεια, ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος…

Ελλαδα Ζακυνθος , 14 Μαΐου, 2021 09:14

Την υλοποίηση της δέσμευσης ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων της Ζακύνθου από την Περιφέρεια, ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Στασινόπουλος:

“Όπως είχε ανακοινώσει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κρατσα – Τσαγκαροπουλου, τα αθλητικά σωματεία ενισχύονται οικονομικά προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσον αφορά τις μετακινήσεις τους αλλά και τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου αναλυτικά ενισχύονται οικονομικά τα ακόλουθα σωματεία.
ΑΠΣ Ζάκυνθος – 5.000 ευρώ,
Εθνικός Σκουλικάδου – 5.000 ευρώ,
ΑΟ Τσιλιβή -5.000 ευρώ,
ΑΓΕΖ – 2.000 ευρώ,
ΑΝΟΖ – 2.000 ευρώ,
Φιλόξενος Α.Σ. ΑΜΕΑ 2.000 ευρώ,
Δόξα Πηγαδακίων – 2.000 ευρώ,
ΖΕΥΣ – 1.500 ευρώ,
VΖΑΟΑ – 1.000 ευρώ

Πρόκειται για την «Έγκριση Εξειδίκευσης πίστωσης για δαπάνη που αφορά στην επιχορήγηση των Αθλητικών Σωματείων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων».

Στηρίζονται τα αθλητικά σωματεία για τις μετακινήσεις τους και άλλες υποχρεώσεις.

Αναλυτικά αναφέρεται ότι «Έχοντας υπόψη μεταξύ άλλων την υποχρέωση ενίσχυσης των Αθλητικών Σωματείων της Περιφέρειας μας προκειμένου να καλύψουν βασικές υποχρεώσεις εξαιτίας της μεγάλης δυσκολίας να αντλήσουν έσοδα λόγω των μέτρων για τον Covid 19, όπως τις μετακινήσεις για τη συμμετοχή τους σε αγώνες Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Ολυμπιακών Αθλημάτων εισηγούμαστε την έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για δαπάνη που αφορά στην Επιχορήγηση των Αθλητικών Σωματείων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη βάση της εφαρμογής του άρθρου 66 του Ν. 4735/ ΦΕΚ 197 / 2020”.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.