01 Δεκεμβρίου 2021 (11:33)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Κινητοποιήσεις κατά του εργασιακού νομοσχεδίου από την ΕΛΜΕΖ

Σε κινητοποιήσεις κατά του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην εργασία καλεί η ΕΛΜΕ Ζακύνθου, αρχής γενομένης από απόψε στις 7.00…

Ελλαδα Ζακυνθος , 13 Μαΐου, 2021 08:49

Σε κινητοποιήσεις κατά του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην εργασία καλεί η ΕΛΜΕ Ζακύνθου, αρχής γενομένης από απόψε στις 7.00 το απόγευμα με διαμαρτυρία μπροστά στην αντιπεριφέρεια.

Σε ανακοίνωσή της η τοπική ΕΛΜΕ αναφέρει:

“Εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα δίνουμε μαζί τη μάχη ενάντια στο νομοσχέδιο για το 10ωρο και τις αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο.

Οι ανατροπές στα δικαιώματα των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, πάντα έφερναν ανατροπές και στο Δημόσιο. Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, με σταθερό εργάσιμο χρόνο, αφορά όλους τους εργαζόμενους και δε θα σταματήσουμε να το διεκδικούμε.

Συνεχίζουμε μαζί, σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενάντια στην ιστορική πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους. Βροντοφωνάζουμε ενωμένοι : «κάτω τα χέρια από το αιματοβαμμένο 8ωρο»!

Όσο και να προσπαθούν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου, το νομοσχέδιο για τη 10ωρη εργασία, τις απλήρωτες υπερωρίες, το κτύπημα στα συνδικάτα και τις απεργίες, δεν πρόκειται να περάσει. Προετοιμαζόμαστε για συνέχεια της δράσης μας με πανεργατική απεργία τις επόμενες μέρες.

Όλοι στη Νομαρχία- Πέμπτη 13 Μαΐου στις 7 μ.μ. Το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά! Κάτω τα χέρια από το 8ωρο.”

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.