06 Δεκεμβρίου 2021 (13:47)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Στις 16.30 στη Λιθακιά, το τελευταίο αντίο στον 54χρονο επιχειρηματία.

Στις 16.30 στην εκκλησία της Φανερωμένης στη Λιθακιά Ζακύνθου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον 54χρονο επιχειρηματία που δολοφονήθηκε…

Ελλαδα Ζακυνθος , 11 Μαΐου, 2021 10:56

Στις 16.30 στην εκκλησία της Φανερωμένης στη Λιθακιά Ζακύνθου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον 54χρονο επιχειρηματία που δολοφονήθηκε την Παρασκευή.

Χθες η σορός του εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Πατρών, κ. Ανδρέα Γκότση. Ο εκτελεστής του έριξε 19 σφαίρες. Οι 15 από αυτές δημιούργησαν διαμπερή τραύματα, ενώ 4 βολίδες παρέμειναν σφηνωμένες σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ένα από αυτά τα τραύματα ήταν το βαρύτερο από όλα, καθώς η σφαίρα εισήλθε από την κοιλιακή χώρα και αφού έπληξε ήπαρ, καρδιά και άλλα ζωτικά όργανα, μπήκε στη σπονδυλική στήλη και κατέληξε στο κρανίο.

Η πύλη εισόδου και η κατεύθυνση που ακολούθησε αυτή η σφαίρα, αλλά και αρκετές άλλες, καθώς και ότι το θύμα είχε πολλά κατάγματα και στα άκρα, δείχνουν ότι ο εκτελεστής πυροβολούσε τον 54χρονο κατή την διάρκεια της πτώσης του αλλά και αφού αυτός ήταν πεσμένος.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται προς πολλαπλές κατευθύνσεις, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στους “παραγγέλοντες” την δολοφονία, ηθικούς αυτουργούς.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.