06 Δεκεμβρίου 2021 (13:25)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Με 19 σφαίρες εκτέλεσαν τον 54χρονο. 15 διαμπερή τραύματα, 4 “τυφλά”.

19 σφαίρες, έριξε στον 54χρονο Ζακυνθινό επιχειρηματία, ο εκτελεστής του. Οι 15 από αυτές δημιούργησαν διαμπερή τραύματα, ενώ 4 βολίδες…

Ελλαδα Ζακυνθος , 10 Μαΐου, 2021 18:54

19 σφαίρες, έριξε στον 54χρονο Ζακυνθινό επιχειρηματία, ο εκτελεστής του. Οι 15 από αυτές δημιούργησαν διαμπερή τραύματα, ενώ 4 βολίδες παρέμειναν σφηνωμένες σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση, ένα από αυτά τα τραύματα ήταν το βαρύτερο από όλα, καθώς η σφαίρα εισήλθε από την κοιλιακή χώρα και αφού έπληξε ήπαρ, καρδιά και άλλα ζωτικά όργανα, μπήκε στη σπονδυλική στήλη και κατέληξε στο κρανίο.

Η πύλη εισόδου και η κατεύθυνση που ακολούθησε αυτή η σφαίρα, αλλά και αρκετές άλλες, καθώς και ότι το θύμα είχε πολλά κατάγματα και στα άκρα, δείχνουν ότι ο εκτελεστής πυροβολούσε τον 54χρονο κατή την διάρκεια της πτώσης του αλλά και αφού αυτός ήταν πεσμένος.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται προς πολλαπλές κατευθύνσεις, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στους “παραγγέλοντες” την δολοφονία, ηθικούς αυτουργούς.

 

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.