01 Δεκεμβρίου 2021 (11:14)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Το χρονικό της εκτέλεσης του 54χρονου στη Ζάκυνθο

Με περισσότερες από 10 σφαίρες κυρίως στον κορμό εκτέλεσαν πυροβολώντας εξ επαφής με καλάσνικοφ οι δράστες τον 54χρονο επιχειρηματία απλο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 7 Μαΐου, 2021 13:58

Με περισσότερες από 10 σφαίρες κυρίως στον κορμό εκτέλεσαν πυροβολώντας εξ επαφής με καλάσνικοφ οι δράστες τον 54χρονο επιχειρηματία απλο τον Άγιο Σώστη, ο οποίος πέρυσι είχε γλιτώσει από δολοφονική ενέδρα που του είχαν στήσει κοντά στο σπίτι του και στην οποία σκοτώθηκε η σύζυγός του.

Οι εκτελεστές χτύπησαν τον 54χρονο μέσα σε γραφείο φίλων του, συμβούλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ζακύνθου.

Οι δράστες σταμάτησαν το αυτοκίνητο τους έξω από το γραφείο στο οποίο βρισκόταν το θύμα. Ένας από αυτούς βγήκε και πυροβόλησε εναντίον του  αυτοκινήτου του 54χρονου, στο οποίο βρισκόταν ο συνοδός του. Κατόπιν κατευθύνθηκε προς το γραφείο, πυροβόλησε μία φορά σπάζοντας την γυάλινη πόρτα, μπήκε μέσα και εκτέλεσε εξ επαφής το θύμα. Βγαίνοντας, σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες, ο δράστης πυροβόλησε και στον αέρα.

Από το σημείο η ασφάλεια περισυνέλεξε 28 κάλυκες.

 

Οι εκτελεστές διέφυγαν με το αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψαν και έκαψαν για να σβήσουν ίχνη, αποτυπώματα και DNA, μέσα σε έναν ελαιώνα, πίσω από το νεκροταφείο των Αμπελοκήπων, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ζακύνθου. Μέσα στο αυτοκίνητο άφησαν και το καλάσνικοφ το οποίο χρησιμοποίησαν στη δολοφονία.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως έφυγαν από το σημείο που εγκατέλειψαν και έκαψαν το αυτοκίνητο με μαύρη μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.