06 Δεκεμβρίου 2021 (14:00)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Πρόσκληση του Δήμου για κοινόχρηστους χώρους αιγιαλού και παραλιών.

Δελτίο τύπου για την «Παράταση και απαλλαγή υποχρέωσης κατάθεσης φορολογικής ενημερότητας για την υποβολή αιτήσεων προς το Δήμο Ζακύνθου σχετικά…

Ελλαδα Ζακυνθος , 6 Μαΐου, 2021 12:23

Δελτίο τύπου για την «Παράταση και απαλλαγή υποχρέωσης κατάθεσης φορολογικής ενημερότητας για την υποβολή αιτήσεων προς το Δήμο Ζακύνθου σχετικά με τη μεταβίβαση του δικαιώματος της απλής χρήσης των κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού, παραλίας των όμορων επιχειρήσεων» εξέδωσε ο Δήμος Ζακύνθου, στο οποίο επισημαίνεται:

“Η πρόσκληση που αφορά στην παραχώρηση της απλής χρήσης του κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν των όμορων προς τον αιγιαλό επιχειρήσεων, άνευ δημοπρασίας, στην τιμή που έχει καθοριστεί ανά τετραγωνικό μέτρο, για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού, ιδίως για εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών, ξαπλωστρών έλαβε παράταση.
Η νέα ημερομηνία βάση της τροποποιητικής ΚΥΑ 51872 ΕΞ 2021 ΦΕΚ1798/΄Β/29.04.2021 είναι η 30η Ιουνίου 2021. Προτείνουμε όμως οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά να έχουν κατατεθεί στην υπηρεσία έως 31 Μαΐου 2021 ώστε να υπάρχει χρόνος διεκπεραίωσης.
Επίσης βάση της ίδιας ΚΥΑ καταργήθηκε η υποχρέωση κατάθεσης φορολογικής ενημερότητας. Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών συνεχίζει να γίνεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email):
vpettabika@1340.syzefxis.gov.gr

υπόψη κας Πέττα-Μπίκα Βενεράντας. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 26953-60923 εργάσιμες ώρες και ημέρες. Την πρόσκληση καθώς και τα συνημμένα αυτής μπορείτε να τα βρείτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.zakynthos.gov.gr → Γραφείο Τύπου → Ανακοινώσεις.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.