03 Δεκεμβρίου 2021 (18:11)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Θετική υπάλληλος του Δήμου, κλητήρας στη ρεσεψιόν. Ανήσυχοι οι εργαζόμενοι.

Μεγάλη ανησυχία μεταξύ των εργαζομένων έχει προκαλέσει το νέο κρούσμα υπαλλήλου του Δήμου. Πρόκειται για μία υπάλληλο η οποία εργάζεται…

Ελλαδα Ζακυνθος , 28 Απριλίου, 2021 11:41

Μεγάλη ανησυχία μεταξύ των εργαζομένων έχει προκαλέσει το νέο κρούσμα υπαλλήλου του Δήμου. Πρόκειται για μία υπάλληλο η οποία εργάζεται στο κεντρικό κτίριο ως κλητήρας στη ρεσεψιόν και μέσα στα καθήκοντά της είναι και η διανομή της εσωτερικής αλληλογραφίας στα γραφεία του Δημαρχείου.

Η υποχρέωση της διανομής της αλληλογραφίας, σε συνδυασμό με το ότι η θέση της είναι στην υποδοχή των πολιτών στο δημαρχιακό κτίριο, ανησυχεί τους υπόλοιπους υπαλλήλους του Δήμου και όχι μόνο.

Στο γραφείο υποδοχής, η υπάλληλος που βρέθηκε θετική, κάθεται μαζί με άλλους δύο συναδέλφους της οι οποίοι μπήκαν και αυτοί, σε 14ήμερη καραντίνα. Σημειώνεται πως το κτίριο του Δήμο στην πόλη της Ζακύνθου απολυμάνθηκε, μετά την επιβεβαίωση της υπαλλήλου ως θετικής στον κορωνοϊό.

Οι εργαζόμενοι, συνεχίζουν να καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή για ελλιπή μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και σύμφωνα με πληροφορίες του zantereport, έχουν αποστείλει στον Δήμαρχο, με κοινοποίηση στις προϊστάμενες αυτού αρχές, εξώδικο για μη τήρηση των μέτρων και παροχή των μέσων προστασίας των εργαζομένων από τον κορωνοϊό.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.