03 Δεκεμβρίου 2021 (17:42)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Εύσημα του βουλευτή στην Περιφέρεια για τα έργα υποδομών

“Η επιτάχυνση των έργων υποδομών στο νησί μας θα οδηγήσει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τόπου μας ως τουριστικού προορισμού…

Ελλαδα Ζακυνθος , 27 Απριλίου, 2021 15:29

“Η επιτάχυνση των έργων υποδομών στο νησί μας θα οδηγήσει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τόπου μας ως τουριστικού προορισμού και, βεβαίως, στη σημαντική βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των Ζακυνθινών πολιτών, επεσήμανα κατά την επίσκεψή μου στις περιοχές Βανάτο, Καταστάρι, Αλυκές και Αλικανά”, επισημαίνει σε ανάρτησή του ο βουλευτής Ζακύνθου, Δ. Ακτύπης και συνεχίζει:

“Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Γ. Στασινόπουλο επισκεφθήκαμε περιοχές στις οποίες τη στιγμή αυτή πραγματοποιούνται αξιοσημείωτα αντιπλημμυρικά έργα, έργα οδοποιίας, διανοίξεις, διαπλατύνσεις, ανακατασκευή πεζοδρομίων και συντηρήσεις.

Τη στιγμή αυτή, μετά από τα χρόνια αδράνειας και κωλυσιεργίας της προηγούμενης Κυβέρνησης, βλέπουμε καθημερινά τη Ζάκυνθο να αλλάζει ριζικά εικόνα.”

Ο κ. Ακτύπης τόνισε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σθεναρά στο πλευρό της Π.Ι.Ν., “διασφαλίζοντας σημαντικούς πόρους για τη χρηματοδότηση καίριων και απαραίτητων έργων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των Ζακυνθινών πολιτών”

“Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρ. Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχες για την επιτυχή επιδίωξη, την άμεση διασφάλιση, τη στοχευμένη απορρόφηση, καθώς και την άριστη διαχείριση των κρατικών πόρων.

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και στον προϊστάμενο αυτών κ. Δημήτριο Γιαννούλη για την αξιοσημείωτη συμβολή τους, στην υλοποίηση των σημαντικών αυτών έργων υποδομών στο νησί μας.

Στη δύσκολη αυτή υγειονομική συγκυρία οι αποτελεσματικές και προς τη σωστή κατεύθυνση ενέργειες της Π.Ι.Ν, ανοίγουν πράγματι μια χαραμάδα αισιοδοξίας και στέλνουν ένα μήνυμα ελπίδας, πως πολύ σύντομα θα περάσουμε στην όχθη της προόδου και της ανάπτυξης” καταλήγει ο κ. Ακτύπης.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.