03 Δεκεμβρίου 2021 (18:41)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Άλλοι δύο υπερσύγχρονοι αναπνευστήρες στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Άλλοι δύο υπερσύγχρονοι αναπνευστήρες προστέθηκαν στο “οπλοστάσιο” του νοσοκομείου Ζακύνθου, απέναντι στη μάχη που δίνεται με τον κορωνοϊό. Τους νέους…

Ελλαδα Ζακυνθος , 23 Απριλίου, 2021 11:18

Άλλοι δύο υπερσύγχρονοι αναπνευστήρες προστέθηκαν στο “οπλοστάσιο” του νοσοκομείου Ζακύνθου, απέναντι στη μάχη που δίνεται με τον κορωνοϊό.

Τους νέους αναπνευστήρες, που δόθηκαν στο νοσοκομείο από την 6η ΥΠΕ, παρέλαβε ο διοικητής του νοσοκομείου και ο βουλευτής Ζακύνθου, ο οποίος σε ανάρτησή του στα social αναφέρει επίσης ότι εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για την αλλαγή των μηχανημάτων καθαριότητας του ιματισμού, με νέο σύγχρονο εξοπλισμό, ενώ έστρεψε τα πυρά του εναντίον της προηγούμενης διοίκησης, καταηγορώντας την εκ νέου για εγκατάλειψη του νοσοκομείου.

Η ανάρτηση του κ. Ακτύπη:

“Δύο ακόμα νέες συσκευές υψηλής ροής οξυγόνου και 750 rapid test παραλάβαμε σήμερα με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Ακόμα, εξασφαλίστηκε σημαντικού ύψους χρηματοδότηση για την αλλαγή του εξοπλισμού των πλυντηρίων, των στεγνωτηρίων αλλά και των σιδερωτηρίων του Νοσοκομείου μας. Σημειώνεται πως, λόγω της αδιαφορίας και της ολιγωρίας της προηγούμενης διοίκησης του Νοσοκομείου, οι εγκαταστάσεις και οι συσκευές πλυντηρίων παρουσίαζαν μέχρι πρότινος εικόνα εγκατάλειψης. Τώρα η εικόνα αυτή αλλάζει ριζικά. Οι χώροι των πλυντηρίων ανανεώθηκαν πλήρως ενώ αναμένουμε και την τοποθέτηση του νέου, σύγχρονου εξοπλισμού.

Τις κρίσιμες αυτές ώρες, που η χώρα, οι πολίτες και το Εθνικό Σύστημα Υγείας δοκιμάζονται καθημερινά εμείς δεν σταματάμε. Αντίθετα, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την καλύτερη δυνατή υγειονομική θωράκιση του τόπου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας καθώς και τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου για τις αξιοσημείωτες προσπάθειες που καταβάλλουν προκειμένου οι συμπολίτες μας να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζομένους του νοσοκομείου μας, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα, και για αυτό αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.