01 Αυγούστου 2021 (16:10)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Καυστικά τα πρώτα σχόλια Σεβαστιάδη και Μαρινάκη για τη διαγραφή τους.

“21η Απριλίου σήμερα και η Δημοτική Αρχή γιορτάζει την ημέρα με διαγραφές και διώξεις αντιφρονούντων. Λογικό… Τα σκυλιά ακολουθούν αυτόν…

Ελλαδα Ζακυνθος , 21 Απριλίου, 2021 10:21

“21η Απριλίου σήμερα και η Δημοτική Αρχή γιορτάζει την ημέρα με διαγραφές και διώξεις αντιφρονούντων. Λογικό… Τα σκυλιά ακολουθούν αυτόν που τα ταΐζει!”, ήταν το πρώτο, καυστικό και γεμάτο νόημα σχόλιο του πρώην αντιδημάρχου Άγγελου Σεβαστιάδη, μετά την διαγραφή του από τον επικεφαλής και τους πρώην “συντρόφους” του της παράταξης “Με αρετή και τόλμη για τη Ζάκυνθο”.

Σκωπτική είναι η αντίδραση και του έτερου διαγραφέντος, Ανδρέα Μαρινάκη ο οποίος ανήρτησε έναν πίνακα Πέτερ Ρούμπενς με τίτλο “ο Κρόνος καταβροχθίζει τα παιδιά του”. όπου όλοι καταλαβαίνουν με ποιον παραλληλίζεται ο Τιτάνας…

Σε σχόλιο του στην ανάρτηση ο κ. Μαρινάκης επισημαίνει:

“Σε αυτό τον πίνακα Ο Τιτάνας, σαν αθάνατος και αιμοδιψής λάτρης της εξουσίας, προσπαθεί να τραφεί από τις ίδιες του τις σάρκες, προσπαθεί να απομυζήσει το Εγώ του για να διατηρηθεί στο αρρωστημένο προσκήνιο.”

Και οι δύο πρώην αντιδήμαρχοι και ανεξάρτητοι, πλέον, δημοτικοί σύμβουλοι, αναμένουν την ανακοίνωση της διαγραφής τους και την αιτιολόγηση της απόφασης από τον κ. Αρετάκη, αλλά κυρίως των υπολοίπων πρώην συναδέλφων τους.

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.