01 Αυγούστου 2021 (18:01)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ενεργοποιούνται άλλες 2 εμβολιαστικές γραμμές στη Ζάκυνθο. 5 το σύνολο.

Τη δημιουργία άλλων δύο εμβολιαστικών γραμμών Pfizer στη Ζάκυνθο, ανεβάζοντας το σύνολο στις 5, αποφάσισε και υλοποίησε το υπουργείο Υγείας,…

Ελλαδα Ζακυνθος , 20 Απριλίου, 2021 16:39

Τη δημιουργία άλλων δύο εμβολιαστικών γραμμών Pfizer στη Ζάκυνθο, ανεβάζοντας το σύνολο στις 5, αποφάσισε και υλοποίησε το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού του σχεδιασμού, σημαντικό σκέλος του οποίου είναι η αύξηση των εμβολιαστικών κέντρων στη χώρα, προκειμένου να αυξηθεί ο ρυθμός εμβολιασμού των πολιτών.

Για τη δημιουργία των δύο νέων γραμμών ενημέρωσε σήμερα το πρωί, τον Διοικητή του νοσοκομείου Ζακύνθου και τον βουλευτή του νησιού, οι οποίοι και τον επισκέφθηκαν, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

Ο κ. Ακτύπης με ανάρτησή του στα social, αναφέρει σχετικά:

“Ήδη λειτουργούν στη Ζάκυνθο τρείς εμβολιαστικές γραμμές, δύο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου με τα εμβόλια της Pfizer και της AstraZeneca και μια στο Κέντρο Υγείας της πόλης (Πρώην Ι.Κ.Α) με το εμβόλιο της Pfizer. Πλέον με τη λειτουργία των δύο επιπλέον εμβολιαστικών γραμμών έχουμε πέντε εμβολιαστικές γραμμές στο νησί μας.

Συνεχίζουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τη συντονισμένη προσπάθεια για τον ταχύτερο δυνατό εμβολιασμό του συνολικού πληθυσμού του νησιού μας.

Πλέον το τέλος του εφιάλτη της πανδημίας είναι κοντά. Το εμβόλιο αποτελεί τη μόνη λύση για την αποτελεσματική προστασία όλων μας και βεβαίως για την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα.

Παράλληλα, ενόψει της τουριστικής περιόδου οφείλουμε να διασφαλίσουμε πως το νησί μας θα παραμείνει ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός.

Προχωράμε με ουσιαστικές ενέργειες, ώστε να εμβολιαστούν ταχύτατα όλες οι ηλικιακές ομάδες στη Ζάκυνθο.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.