22 Απρ 2021 (01:31)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Δ. Κουτσογιάννης: Γιατί ανεξαρτητοποιήθηκε. Αιχμές εναντίον του Δημάρχου.

Τους λόγους για τους οποίους ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Δημάρχου “Με Αρετή και Τόλμη” παραθέτει σε ανακοίνωσή του ο…

Ελλαδα Ζακυνθος , Απρ 8, 2021 17:09

Τους λόγους για τους οποίους ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Δημάρχου “Με Αρετή και Τόλμη” παραθέτει σε ανακοίνωσή του ο πρώην αντιδήμαρχος, Δημήτρης Κουτσογιάννης.

Ο ανεξάρτητος πλέον, δημοτικός σύμβουλος αφήνει σαφείς αιχμές κατά του Δημάρχου και τους συν αυτώ, για έλλειψη επικοινωνίας και ομαδικότητας, ενώ αναφέρεται και στις καταγγελίες των δημοτικών υπαλλήλων για απειλές και πιέσεις που δέχονται. Γεγονός το οποίο συνέβαλε στην απόφασή του να εγκαταλείψει την παράτακη του κ. Αρετάκη.

Η ανακοίνωση του κ. Κουτσογιάννη:

“Η αγάπη μου για τα κοινά και η προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, ήταν οι λόγοι της υποψηφιότητάς μου. Όλοι γνωρίζαμε από την αρχή ότι τα προβλήματα ήταν και είναι πολλά και μεγάλα, αλλά για μένα αυτό αποτέλεσε πρόκληση.
Η έλλειψη ομαδικότητας, επικοινωνίας και συνεργασίας με τον κ.Αρετάκη, καθώς και η απογοήτευση που εισπράττω για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στον Δήμο μας σήμερα και μετά τις τελευταίες «απειλές και πιέσεις» κατά των υπαλλήλων του Δήμου, όπως αυτοί αναφέρουν στην καταγγελία τους, για να συμμορφωθούν «προς τις υποδείξεις» του, με οδήγησαν στην απόφαση της ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό «Με Αρετή και Τόλμη».
Δυστυχώς, όταν λείπει ο σεβασμός του ανθρώπου και της αξιοπρέπειάς του, τότε δεν μπορεί να γίνεται λόγος για «αρετή», ούτε στις σχέσεις του Δημάρχου με τους υπαλλήλους, ούτε στις σχέσεις της Δημοτικής Αρχής με τους Δημότες, ούτε στις σχέσεις του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης με τους Δημοτικούς Συμβούλους της.
Σεβόμενος όσους με ψήφισαν, αλλά και αυτούς που με το χαμόγελό τους μου έδιναν δύναμη να συνεχίζω, δηλώνω ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για τη Ζάκυνθο, που αξίζει στην Ιστορία της και στις Δημοκρατικές παραδόσεις της.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.