07 Δεκεμβρίου 2021 (21:16)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Μήνυμα του Δ. Ακτύπη για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

“Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους στον χώρο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 7 Απριλίου, 2021 15:51

“Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους στον χώρο της υγείας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ζακύνθου και προσθέτει:

“Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ιατροί και το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού δοκιμάζουν και συχνά ξεπερνούν τις ανθρώπινες αντοχές. Ως ιατρός ,μάλιστα, που υπηρετεί στο Γ.Ν. Ζακύνθου, βρίσκομαι στο πλευρό τους και γνωρίζω πολύ καλά τον δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας.

Ωστόσο, σε μεγάλες κρίσεις, όπως η υγειονομική κρίση που βιώνουμε λόγω του κορωνοϊού, δεν αρκούν μόνο οι ευχαριστίες και τα ευχολόγια.
Για μένα η υγειονομική θωράκιση του νοσοκομείου μας αποτελεί πρωταρχική μου προτεραιότητα απ΄ την πρώτη στιγμή που ανέλαβα καθήκοντα ως βουλευτής. Στην προσπάθεια αυτή, φυσικά, έχω πάντα την πολύτιμη υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας, της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας καθώς και της διοίκησης του Νοσοκομείου μας.
Γι΄αυτό το λόγο ενισχύουμε διαρκώς το νοσοκομείο μας με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων.
Στοχεύουμε σε κάθε δυνατή παρέμβαση που θα επιτρέψει την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών υγείας σε όλους ,γιατί κάθε πολίτης δικαιούται ένα ισχυρό σύστημα υγείας.”

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.