04 Αυγούστου 2021 (18:35)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“Ναι” στον Φορέα από την τοπική Ν.Δ. Ελατίων. Αποστάσεις από Ακτύπη.

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση ξεκάθαρα υπέρ της κυβερνητικής απόφασης για την δημιουργία φορέα διαχείρισης του Ναυαγίου, εξέδωσε η…

Ελλαδα Ζακυνθος , 6 Απριλίου, 2021 15:16

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση ξεκάθαρα υπέρ της κυβερνητικής απόφασης για την δημιουργία φορέα διαχείρισης του Ναυαγίου, εξέδωσε η τοπική οργάνωση της Ν.Δ. Ελατίων, δηλαδή των περιοχών οι κοινότητες των οποίων έχουν άμεση σχέση με το Ναυαγιο.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. καλεί τον βουλευτή Ζακύνθου να ενεργήσει με γνώμονα το κοινό συμφέρον και με αφορμή τη δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης ότι ο βουλευτής είναι μαζί του, αλλά και την συνέντευξή του κ. Ακτύπη που προέκρινε την συμμετοχή της Μητρόπολης στον Φορέα, τονίζει με νόημα, ότι ο βουλευτής πρέπει να είναι και θα είναι με τους πολίτες.

Η ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελατίων:

“Χαιρετίζω με ικανοποίηση το γεγονός ότι η κυβέρνηση και το Υπουργείο Τουρισμού προχωρά γοργά στη νομοθετική διαδικασία για τη δημιουργία του φορέα διαχείρισης για την περιοχή του Ναυαγίου Ζακύνθου .

Είμαι βέβαιος πως και όλα τα στελέχη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στη Ζάκυνθο νιώθουν ικανοποίηση που η κυβέρνηση δίνει λύση στο ζήτημα αυτό, κάτι που φαντάζομαι θα εκφραστεί και από το όργανο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας μιας και γεγονός είναι πως όλοι , φορείς και πολίτες , συμφωνούν στη δημιουργία φορέα .

Ως τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ελατίων θεωρούμε πολύ θετικό το ότι στο επταμελές συμβούλιο θα συμμετέχουν δυο πρόεδροι των κοινοτήτων της περιοχής , γεγονός που δίνει μεγάλη αξία και λόγο στους κατοίκους των ορεινών.

Θεμιτό είναι το ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά και μια τρίτη επιπλέον εκπροσώπηση , αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι κοινότητες είναι η ραχοκοκαλιά του Δήμου , αφού οι πρόεδροι και τα μέλη των συμβουλίων είναι αυτοί που έρχονται πρώτοι αντιμέτωποι με τα προβλήματα .

Καλώ και πάλι τον βουλευτή να ενεργήσει με γνώμονα το γενικό καλό και το συμφέρον των πολιτών . Ο μητροπολίτης Δωδώνης δήλωσε πως ο Βουλευτής είναι μαζί του, εγώ πιστεύω πως ο βουλευτής πρέπει να είναι και θα είναι με τους πολίτες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜ.Τ.Ο ΕΛΑΤΙΩΝ ΝΔ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.