04 Αυγούστου 2021 (19:35)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Στον εισαγγελέα ο οδηγός που συνελήφθη χθες μετά από καταδίωξη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο αλβανικής καταγωγής, κάτοικος Ζακύνθου, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από περιπετειώδη καταδίωξη από άνδρες της Αστυνομικής…

Ελλαδα Ζακυνθος , 5 Απριλίου, 2021 11:34

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο αλβανικής καταγωγής, κάτοικος Ζακύνθου, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από περιπετειώδη καταδίωξη από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, όπως μετέδωσε το zanteteport. (Δείτε το ρεπορτάζ εδώ)

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει:

“Συνελήφθη, την Κυριακή (04.04.2021), το απόγευμα, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας, αλλοδαπός, για επικίνδυνη οδήγηση, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και απείθεια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκε και συνελήφθη την Κυριακή (04.04.2021) το απόγευμα, στην Ζάκυνθο, ο αλλοδαπός οδηγός, ο οποίος αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε υπόδειξη και σήμα στάσης των αστυνομικών της Τροχαίας Ζακύνθου και προσπάθησε να διαφύγει, οδηγώντας επικίνδυνα και πραγματοποιώντας ελιγμούς, με κίνδυνο για τους υπόλοιπους χρήστες της οδού.

Στην συνέχεια, αφού ακινητοποιήθηκε, κατά τον έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως, ενώ του βεβαιώθηκαν και τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση ρυθμιστικής πινακίδας (STOP), οδήγηση αντίθετα σε μονόδρομο και επικίνδυνους ελιγμούς.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν στον αλλοδαπό και σε τέσσερις ακόμη επιβαίνοντες στο όχημα, διοικητικά πρόστιμά των 600 ευρώ, για τον καθένα, για περιορισμό μετακίνησης και μη χρήση μάσκας σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.”

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός οδηγός είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.