07 Δεκεμβρίου 2021 (20:04)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Θετικός υπάλληλος της ΔΕΥΑΖ. Απίστευτες καταγγελίες των εργαζομένων για τον Δήμο

Επί τρεις μέρες ήταν εμπύρετος και εργαζόταν κανονικά μέχρι χθες το μεσημέρι οπότε και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό,  υπάλληλος της…

Ελλαδα Ζακυνθος , 1 Απριλίου, 2021 10:08

Επί τρεις μέρες ήταν εμπύρετος και εργαζόταν κανονικά μέχρι χθες το μεσημέρι οπότε και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό,  υπάλληλος της ΔΕΥΑΖ με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί πανικός μεταξύ των συναδέλφων του, αλλά και ανησυχία στους δημότες, καθώς ο συγκεκριμένος υπάλληλος εργάζεται στον τομέα υδροδότησης και βλαβών που στεγάζεται στην Μπόχαλη.

Μέχρι τώρα φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με περίπου 20 συναδέλφους του και ερευνάται αν έχει έρθει σε επαφή και με κατοίκους του νησιού στο πλαίσιο της εργασίας του. Το ανησυχητικό είναι ότι, όπως καταγγέλλει το σωματείο των εργαζομένων της ΔΕΥΑΖ αυτή τη στιγμή, με εντολή της Διοίκησης της υπηρεσίας, υπάλληλοι που έχουν έρθει σε επαφή με το κρούσμα εργάζονται κανονικά και διορθώνουν βλάβες ακόμα και σε κατοικίες.

Το σωματείο εργαζομένων της ΔΕΥΑΖ καταγγέλλει επίσης ότι από την πλευρά του Δήμου δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το περιστατικό ούτε καν στους υπαλλήλους της Μπόχαλης και πως ο γιατρός εργασίας, μη τηρώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, έδωσε εντολή  να απολυμανθεί σήμερα το κτίριο με χλωρίνη, από μία καθαρίστρια και αφού οι υπάλληλοι είχαν ήδη προσέλθει στο χώρο και βγήκαν να επιδιορθώσουν βλάβες.

Οι εργαζόμενοι έκαναν έκτακτο συμβούλιο και ορίζουν δική τους γιατρό εργασίας την κ. Ροδούλα Σπινθάκη, ενώ έχουν κλείσει και το κτίριο της Μπόχαλης. Μετά τις αντιδράσεις ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σπίνος, διαβεβαίωσε την πρόεδρο των εργαζομένων κ. Καπνίση, ότι το κτίριο της Μπόχαλης θα απολυμανθεί από ειδικό συνεργείο άμεσα.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.