26 Ιανουαρίου 2022 (21:50)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Γ. Ραγκούσης: Πλήρης επάρκεια αντιδραστηρίων. Σκοπιμότητες τα όσα διαδίδονται.

“Υπάρχει πλήρης επάρκεια αντιδραστηρίων μοριακής ανάλυσης covid 19” δηλώνει κατηγορηματικά ο διοικητής του νοσοκομείου Ζακύνθου, Γιώργος Ραγκούσης, αποδίδοντας σκοπιμότητες σε…

Ελλαδα Ζακυνθος , 30 Μαρτίου, 2021 13:33

“Υπάρχει πλήρης επάρκεια αντιδραστηρίων μοριακής ανάλυσης covid 19” δηλώνει κατηγορηματικά ο διοικητής του νοσοκομείου Ζακύνθου, Γιώργος Ραγκούσης, αποδίδοντας σκοπιμότητες σε όσους διαδίδουν το αντίθετο.

Η ανακοίνωση του κ. Ραγκούση:

“Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ζακύνθου με αφορμή αβάσιμους ισχυρισμούς περί δήθεν έλλειψης αντιδραστηρίων, δηλώνει κατηγορηματικά ότι υπάρχει πλήρης επάρκεια αντιδραστηρίων μοριακής ανάλυσης COVID-19.Οι ιατροί του Νοσοκομείου που είναι επιφορτισμένοι με την διαλογή και εξέταση των υπόπτων και επιβεβαιωμένων περιστατικών COVID-19 είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για να αποφασίσουν για την διενέργεια μοριακού έλεγχου σύμφωνα με τις ισχύουσες κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Σε αυτούς όπως επίσης και στους εργαζομένους του Νοσοκομείου , τους νοσηλευτές, τους παραϊατρικούς, τους διοικητικούς, και τους τεχνικούς, αξίζει ο απόλυτος σεβασμός όλων μας για την τεράστια και ηρωική συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.
Οτιδήποτε άλλο ακούγεται ή γράφεται υποκρύπτει σκοπιμότητες.
Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ζακύνθου σέβεται απόλυτα την υγεία και την αγωνία των πολιτών που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί από την πανδημία του COVID-19.

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.