18 Ιανουαρίου 2022 (03:30)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Βρέθηκαν και τοποθετούνται, επιτέλους, πλάκες στον “πεζόδρομο” της Ρώμα

Βρέθηκαν, επιτέλους, οι πολυπόθητες πλάκες και ξεκίνησε η τοποθέτησή τους στον “πεζόδρομο” της Ρώμα. Η καθυστέρηση, το μπάχαλο μεταξύ των…

Ελλαδα Ζακυνθος , 29 Μαρτίου, 2021 11:45

Βρέθηκαν, επιτέλους, οι πολυπόθητες πλάκες και ξεκίνησε η τοποθέτησή τους στον “πεζόδρομο” της Ρώμα. Η καθυστέρηση, το μπάχαλο μεταξύ των αντιδημάρχων και τα μπαλώματα με… τσιμέντο, είχαν ξεσηκώσει αντιδράσεις, οι οποίες και οδήγησαν στη σημερινή, έστω και καθυστερημένη, αποκατάσταση.

Από το πρωί συνεργεία τοποθετούν τις πλάκες στις λακούβες που έχασκαν ανοιχτές στη Ρώμα σχεδόν έναν μήνα.

Ο Δήμος, πριν καμιά 20ριά μέρες, ξήλωσε – και σωστά – τις σπασμένες, από το βάρος των οχημάτων που περνούν τον… “πεζόδρομο”, πλάκες, χωρίς όμως να έχει μεριμνήσει να προμηθευτεί νέες.

Οι εργάτες, προφανώς κατ’όπιν εντολών, έκλεισαν τα κενά και τις γούβες που δημιουργήθηκαν με… τσιμέντο.

Λίγες μέρες αργότετα και μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, από την δήθεν αποκατάσταση, τα συνεργεία ξαναέλαβαν εντολή να σπάσουν το τσιμέντο που είχαν βάλει, για να τοποθετήσουν πλάκες.

Ούτε καν σε αυτό δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν, καθώς ο ένας αντιδήμαρχος έλεγε δημόσια ότι υπάρχουν πλάκες, απλά είναι λίγο διαφορετικές στο μέγεθος, ενώ άλλος αντιδήμαρχος έλεγε ότι έχουν παραγγελθεί οι σωστές και θα έρθουν τις επόμενες ημέρες για να τοποθετηθούν.

Με τούτα και μ’εκείνα, οι πλάκες βρέθηκαν, όχι σε λίγες αλλά σε… περισσότερες μέρες και τοποθετούνται.

Το ερώτημα είναι αν οι κύριοι και οι κυρίες της Δημαρχίας έχουν μεριμνήσει να πάρουν στοκ πλακών, για όσες ξανασπάσουν από τα διερχόμενα οχήματα, γιατί την πεζοδρόμηση την έχουν “ξεχάσει”…

 

 

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.