18 Ιανουαρίου 2022 (03:31)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ακόμα ένας μοριακός αναλυτής στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Αναλύει ταυτόχρονα 90 δείγματα.

Ένα ακόμα υπερσύγχρονο μηχάνημα Μοριακής Ανάλυσης (PCR),  για την διάγνωση κρουσμάτων από κορωνοϊό, πέτυχε να προμηθευτεί η Διοίκηση του Γενικού…

Ελλαδα Ζακυνθος , 28 Μαρτίου, 2021 12:19

Ένα ακόμα υπερσύγχρονο μηχάνημα Μοριακής Ανάλυσης (PCR),  για την διάγνωση κρουσμάτων από κορωνοϊό, πέτυχε να προμηθευτεί η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, αυξάνοντας κατά πολύ την δυνατότητα ταυτόχρονης ανάλυσης δειγμάτων.

Πρόκειται για μία σημαντική προσθήκη στο “οπλοστάσιο” του νοσοκομείου Ζακύνθου απέναντι στον κορωνοϊό, ιδιαίτερα εν’όψει της πολυαναμενόμενης τουριστικής περιόδου, καθώς το συγκεκριμένο μηχάνημα μπορεί να αναλύσει ταυτόχρονα 90 δείγματα.

Σε σχετική ανάρτησή του ο βουλευτής Ζακύνθου αναφέρει:

“Συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραμείνουμε υγειονομικά ασφαλείς. Έχουμε αποδείξει ότι σταθμίζουμε πρώτα και πάνω από όλα την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Το νέο μηχάνημα που έφτασε στο νοσοκομείο μας ενισχύει ακόμα περισσότερο την υγειονομική θωράκιση του τόπου μας. Ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου εντείνουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να είμαστε από νωρίς έτοιμοι.

Θα ήθελα να επισημάνω πως για μια ακόμη φορά η Διοίκηση του Νοσοκομείου μας κινήθηκε άμεσα και κατάφερε, όχι μόνο να εξασφαλίσει γρήγορα το μηχάνημα αλλά και να μειώσει στο μισό το κόστος που το Νοσοκομείο υποχρεούται να καταβάλλει για την αγορά κάθε τεστ.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.