07 Δεκεμβρίου 2021 (19:48)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ανάρτηση του προέδρου της Βιβλιοθήκης για τον “Φώσκολο”

Τη δική του θέση για την υπόθεση του κινηματογράφου “Φώσκολος” και το ρόλο που έχει παίξει στα όσα έχουν συμβεί,…

Ελλαδα Ζακυνθος , 27 Μαρτίου, 2021 22:13

Τη δική του θέση για την υπόθεση του κινηματογράφου “Φώσκολος” και το ρόλο που έχει παίξει στα όσα έχουν συμβεί, ως πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Ζακύνθου, μετά την καταγγελία κατά του κινηματογράφου, την οποία ο ίδιος ο Δήμαρχος γνωστοποίησε, αλλά και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί, εκτός των άλλων και από τα όσα είπε και υπεννόησε ο κ. Μαρινάκης, παραθέτει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

“Εδώ και οκτώ μήνες γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια επανεκκίνησης της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου με έργα και πρωτοβουλίες καθολικά αναγνωρισμένες.
Το Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης εργάζεται νυχθημερόν και είναι αφοσιωμένο αποκλειστικά και μόνο σε αυτή την προσπάθεια.
‘Ομως τις τελευταίες ημέρες γίνεται προσπάθεια ένα εσωτερικό πρόβλημα του Δήμου σε σχέση με την λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου να συμπεριλάβει την Δ.Ι.Β.Ζ., δίχως να υπάρχει κανένας λόγος γι’ αυτό.
Θεσμικά το Συμβούλιο μας συνεργάζεται με όλες τις αρχές του τόπου και προσπαθεί να υποστηρίξει δράσεις και ενέργειες που συμβάλλουν στην προστασία και ανάδειξη της πλούσιας πνευματικής και καλλιτεχνικής μας παράδοσης, απ’ οπουδήποτε κι αν προέρχονται.
΄Ομως κάνουμε έκκληση προς όλες τις πλευρές να σεβαστούν την αποστολή μας και να αποφεύγουν λανθασμένες και άδικες αναφορές που υποβαθμίζουν το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη σε σχέση με το πραγματικό έργο της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου.

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.
Φίλιππος Συνετός”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.