18 Ιανουαρίου 2022 (02:53)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“Αδειάζει” ανοιχτά πρόεδρο βιβλιοθήκης και Δήμαρχο ο Α. Μαρινάκης, για “Φώσκολο”.

Με ανάρτησή του στα social και στην ομάδα υποστήριξης του κινηματογράφου, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου…

Ελλαδα Ζακυνθος , 27 Μαρτίου, 2021 10:36

Με ανάρτησή του στα social και στην ομάδα υποστήριξης του κινηματογράφου, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης, “αδειάζει” μεγαλοπρεπώς τον πρόεδρό της, επισημαίνοντας ότι έκανε αυθαίρετη,  παντελώς αβάσιμη και αστήριχτη καταγγελία κατά του κινηματογράφου “Φώσκολος”, για “φημολογούμενη καταπάτηση του χώρου”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, χωρίς να υπάρχει απόφαση, ούτε καν ενημέρωση του Συμβουλίου.

Ο κ. Μαρινάκης και ως πολιτικός μηχανικός, αποδομεί τους ισχυρισμούς του προέδρου της Βιβλιοθήκης για καταπάτηση χώρου της από τον “Φώσκολο”, αψήνοντας να εννοηθεί ότι έκανε την καταγγελία έχοντας προσωπικά κίνητρα.

Κάνοντας λόγο για επιλεκτική, κατευθυνόμενη, εμμονική και απαράδεκτη επίθεση στον κινηματογράφο μέσω του κυλικείου, ο κ. Μαρινάκης βάζει στο κάδρο, εκτός από τον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης και τον Δήμαρχο. Μάλιστα σε μία φράση όλο νόημα, ο κ. Μαρινάκης τονίζει ότι ενημέρωσε για όλα αυτά τον κ. Αρετάκη, ο οποίος όμως “προτίμησε την άποψη άλλων φίλων”…

Η ανάρτηση του κ. Μαρινάκη:

“Μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής σας προς τον Δήμαρχο Κο Αρετάκη και την αναφορά σας προς το Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης, ως μέλος της και Πολιτικός Μηχανικός έχω να σας επισημάνω ότι.
Ποτέ και κανένα Ε. Σ. (Ούτε το παρόν ούτε τα προηγούμενα) ΔΕΝ έχει λάβει καμιά απόφαση σχετικά με την φημολογούμενη καταπάτηση του χώρου μας απο την επιχείρηση ΣΤΙΓΜΑ ή όποια άλλη. Η γειτνίαση της επιχείρησης με την Βιβλιοθήκη στο Ισόγειο στην είσοδό της, ΔΕΝ έχει παραβιασθεί ούτε ενα εκατοστό, ούτε έγιναν ποτέ Οικοδομικές εργασίες. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στατικότητας του κτιρίου.
Ούτε εφεύραμε ούτε δηλώσαμε καταπάτηση, αυτή υπάρχει μόνο στο μυαλό του Δημάρχου.
Η δήλωσή του στο δελτίο τύπου ” Ο Δήμαρχος αντιλαμβανόμενος τη μεθόδευση προσπάθησε να βρει μια λύση… ” τα λέει όλα. Αυτός μόνος του αντιλήφθηκε τις λαμογιές και αποφάσισε. Που είναι η απόφαση της Πολεοδομίας ή της Τεχνικής Υπηρεσίας που να βεβαιώνουν τις παραβάσεις? Τι αποδείξεις έχει για καταπατήσεις εις βάρος της βιβλιοθήκης και ποιό Συμβούλιο έκλεισε τα μάτια??
Σε συζήτηση με τον Δήμαρχο για τον Φώσκολο του είπα την άποψή μου αλλά Αντι να λάβει υπόψη του την άποψη του Πολιτικού Μηχανικού προτίμησε των άλλων φίλων….
Αν και δεν είμαι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα είμαι παρών και θα ήθελα πολύ να δω τι στοιχεία θα παρουσιάσει στην εισήγησή του και τί εξέλιξη θα έχει η ψηφοφορία.
Θεωρώ την επιλεκτική επίθεση στον κινηματογράφο μέσω του κυλικείου κατευθυνόμενη, εμμονική και εν τέλει απαράδεκτη.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.