02 Αυγούστου 2021 (23:11)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ιδιώτες “κράτησαν ψηλά” την ελληνική σημαία και τη Ζάκυνθο. “Εξέθεσαν” τους τοπικούς άρχοντες.

Ιδιώτες Ζακυνθινοί, με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία, ύψωσαν την τεράστια εληνική σημαία μπροστά στην πλατεία Σολωμού, για να τιμήσουν τα…

Ελλαδα Ζακυνθος , 25 Μαρτίου, 2021 13:25

Ιδιώτες Ζακυνθινοί, με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία, ύψωσαν την τεράστια εληνική σημαία μπροστά στην πλατεία Σολωμού, για να τιμήσουν τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους τους τοπικούς άρχοντες ,που εκτός από μια δήλωση και μια κατάθεση στεφάνου, δεν έκαναν απολύτως τίποτα άλλο, για να τιμήσουν την ιστορική επέτειο και να αναδείξουν τον σημαντικό ρόλο και την συμβολή της Ζακύνθου στην επανάσταση του 1821.

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς είχαν το θράσος να προσπαθήσουν να οικειοποιηθούν την κίνηση των δύο ιδιωτών Ζακυνθινών, οι οποίοι ήταν και οι μόνοι που έδωσαν μια νότα υπερηφάνειας, σήμερα, στους συμπολίτες τους.

Οι δύο ιδιώτες, που δέχονταν τα συγχαρητήρια των περαστικών για την κίνησή τους να υψώσουν στα 38 μέτρα την 150 τ.μ. ελληνική σημαία, ουσιαστικά εξέθεσαν την πλειοψηφία των τοπικών αρχόντων οι οποίοι για μία ακόμη φορά αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το site zantetimes.gr

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.