01 Αυγούστου 2021 (15:54)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Στο υπ. Παιδείας ο βουλευτής για την Βιβλιοθήκη Ζακύνθου

“Ολοκληρώνεται εντός των επομένων ημερών η στελέχωση της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου”, επισημαίνεται σε δελτίο τύπου του βουλευτή Ζακύνθου, στο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 24 Μαρτίου, 2021 16:59

“Ολοκληρώνεται εντός των επομένων ημερών η στελέχωση της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου”, επισημαίνεται σε δελτίο τύπου του βουλευτή Ζακύνθου, στο οποίο αναφέρεται ότι:

“Πιο συγκεκριμένα, σε ακόμα μια συνάντηση που είχε ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης με την Υπουργό Παιδείας κυρία Ν. Κεραμέως καθώς και με την Υφυπουργό Παιδείας κυρία Ζ. Μακρή μείζον θέμα αποτέλεσε για μια ακόμη φορά η επίσπευση των διαδικασιών για την άμεση στελέχωση της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε την Υπουργό και την Υφυπουργό αναφορικά με την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο κτίριο από τον σεισμό του 2006 καθώς και τις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί από τη νέα εφορευτική επιτροπή στο πλαίσιο της συνολικής αναμόρφωσης της βιβλιοθήκης.

Από την πλευρά τους τόσο η Υπουργός όσο και η Υφυπουργός διαβεβαίωσαν τον Βουλευτή πως οι διαδικασίες για τη στελέχωση της βιβλιοθήκης αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά,

«Πολύ σύντομα η βιβλιοθήκη μας θα ανοίξει ξανά τις πόρτες της στο αναγνωστικό κοινό της Ζακύνθου. Τη στιγμή αυτή η Εφορευτική Επιτροπή της Βιβλιοθήκης και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές, να ανακαινισθούν οι χώροι της βιβλιοθήκης και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πλήρους στελέχωσής της.

Ευχαριστώ την Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως καθώς και την Υφυπουργό Ζ. Μακρή για την καθοριστικής σημασίας συμβολή τους στην προσπάθεια για την επαναλειτουργία της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου».”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.