01 Αυγούστου 2021 (17:44)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Αντιδράσεις για την “αποκατάσταση” του πλακόστρωτου της Ρώμα από τον Δήμο

Ποικίλες αντιδράσεις, από ειρωνικές και σκωπτικές μέχρι οργισμένες και καταγγελτικές, έχει προκαλέσει η πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημισμένη επιδιόρθωση του πλακόστρωτου της…

Ελλαδα Ζακυνθος , 12 Μαρτίου, 2021 20:59

Ποικίλες αντιδράσεις, από ειρωνικές και σκωπτικές μέχρι οργισμένες και καταγγελτικές, έχει προκαλέσει η πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημισμένη επιδιόρθωση του πλακόστρωτου της Ρώμα από τον Δήμο κι αυτό γιατί ο τρόπος ο οποίος έγινε, αν και εφόσον παραμείνει έτσι, είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Πόλης, Χρήστος Μεϊντάνης, έχουν προκαλέσει πολλές διαδικτυακές συζητήσεις, διόλου κολακευτικές για την “αποκατάσταση” του πλακόστρωτου, χωρίς… πλάκες.

Αυτό που έκανε το συνεργείο του Δήμου, προφανώς εκτελώντας εντολές, ήταν να απομακρύνει – και πολύ σωστά – τις σπασμένες πλάκες από διάφορα σημεία στον “πεζόδρομο” της Ρώμα, αλλά αντί να τις αντικαταστήσει, απλώς έκλεισε τα κενά με τσιμέντο.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν πρόκειται για προσωρινή λύση λίγων ημερών ή λίγων… μηνών όπως έγινε και με την “αποκατάσταση” του νεκροταφείου.

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.