06 Δεκεμβρίου 2021 (14:16)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του νοσοκομείου, ανακοίνωσε ο Δ. Ακτύπης

“Έμπρακτα αποδεικνύουμε πως η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου δεν παύει να αποτελεί κεντρικό μας στόχο. Γι’…

Ελλαδα Ζακυνθος , 11 Μαρτίου, 2021 11:32

“Έμπρακτα αποδεικνύουμε πως η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου δεν παύει να αποτελεί κεντρικό μας στόχο. Γι’ αυτό προχωρούμε στη διενέργεια νέων διαγωνισμών για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας”, αναφέρει σε δελτίο τύπου ο βουλευτής Ζακύνθου και επισημαίνει?

“Πιο συγκεκριμένα, μετά από στοχευμένες ενέργειες, το Νοσοκομείο μας εντάχθηκε στο πρόγραμμα COOFHEA συνολικού προϋπολογισμού 200.000 €. για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού πρόκειται να διεξαχθεί μια σειρά συνοπτικών διαγωνισμών.

Μέσω των διαγωνισμών αυτών το Νοσοκομείο μας θα αποκτήσει τέσσερις νέους απινιδωτές-μόνιτορ, 5 τροχήλατα μόνιτορ ζωτικών παραμέτρων, 5 φορητά οξύμετρα, 6 φορητές ηλεκτρονικές ογκομετρικές αντλίες ενδοφλέβιας έγχυσης φαρμάκων, 6 φορητές ηλεκτρονικές αντλίες ενδοφλέβιας έγχυσης φαρμάκων με σύριγγα, 3 ηλεκτροκαρδιογράφους, νέο σύγχρονο αναισθησιολογικό μηχάνημα, 5 συσκευές υψηλής ροής οξυγόνου, 4 συσκευές bi-pap, έναν αναπνευστήρα βαρέως τύπου, 7 φορητούς αναπνευστήρες, 2 συσκευές μέτρησης εγκεφαλικής οξυμετρίας, 2 φορητούς απολυμαντές αιθουσών και άλλα μηχανήματα”.

Ο κ. Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά:
«Ανανεώνουμε και ενισχύουμε με ευθύνη και αποφασιστικότητα τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, ανταποκρινόμενοι άμεσα στα αιτήματα των ιατρών και επιδιώκοντας την περαιτέρω κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου μας. Δεν θα σταματήσουμε, αν δεν υλοποιήσουμε το συνολικό μας πλάνο με στόχο να γίνει το νοσοκομείο μας ένα νοσοκομείο παράδειγμα για τα περιφερειακά νοσοκομεία όλης της χώρας».

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.