22 Απρ 2021 (02:40)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


8 τα νέα κρούσματα στη Ζάκυνθο. Τα πέντε παιδιά 13 έως 17 ετών.

Οκτώ είναι τα κρούσματα που έχουν διαγνωστεί ως θετικά σήμερα στη Ζάκυνθο, μεταξύ αυτών ένας 13χρονος, ένας 16χρονος και ακόμα…

Ελλαδα Ζακυνθος , Μαρ 11, 2021 21:00

Οκτώ είναι τα κρούσματα που έχουν διαγνωστεί ως θετικά σήμερα στη Ζάκυνθο, μεταξύ αυτών ένας 13χρονος, ένας 16χρονος και ακόμα 3 παιδιά 17 ετών.

Συγκεκριμένα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι: Μια 73χρονη, στενή επαφή άλλου θετικού, η οποία και εισήχθη για νοσηλεία στην “κορωνοκλινική”. Ένας 13χρονος, ένας 16χρονος και τρεις 17χρονοι, ένας άνδρας 54 ετών, όλοι επαφές άλλων κρουσμάτων και μάλιστα άσχετων μεταξύ τους και μία 65χρονη γυναίκα,.

Όλοι, πλην της 73χρονης που νοσηλεύεται στην “κορωνοκλινική”, βρίσκονται σε κατ΄οίκον καραντίνα, ενώ έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Η κατάσταση πλέον στην Ζάκυνθο χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως ανησυχητική, καθώς τα κρούσματα είναι καθημερινά και πολλά σε αριθμό και δεν δείχνουν τάση μείωσης, αλλά κυρίως γιατί μεταξύ αυτών είναι πολλά παιδιά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το ενδεχόμενο ένταξης του νησιού στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, είναι κάτι περισσότερο από πιθανό.

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.