03 Δεκεμβρίου 2021 (18:45)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Απολυμάνθηκε το Δημαρχείο. 5 υπάλληλοι σε προληπτική καραντίνα.

Κανονικά θα λειτουργήσει το Δημαρχείο, καθώς το βράδυ έγιναν στους χώρους του οι απαραίτητες απολυμάνσεις, λόγω του γεγονότος ότι μία…

Ελλαδα Ζακυνθος , 9 Μαρτίου, 2021 20:31

Κανονικά θα λειτουργήσει το Δημαρχείο, καθώς το βράδυ έγιναν στους χώρους του οι απαραίτητες απολυμάνσεις, λόγω του γεγονότος ότι μία από τις εργαζόμενες διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Επίσης 5 συνάδελφοι της 50χρονης υπαλλήλου, μπαίνουν προληπτικά σε εβδομαδιαία κατ΄οίκον καραντίνα.

Ωστόσο η αναστάτωση μεταξύ των εργαζομένων του Δήμου Ζακύνθου, είναι μεγάλη, μετά και το νέο περιστατικό, καθώς η υπάλληλος εργαζόταν στην ταμειακή υπηρεσία, στο κεντρικό κτίριο του Δήμου και λόγω της φύσης της εργασίας, αρκετοί συνάδελφοί της, εκτός από εκείνους που βρίσκονται στον ίδιο χώρο, έχουν έρθει σε επαφή μαζί της.

Η 50χρονη δεν έχει πάει στην εργασία της από την περασμένη Πέμπτη, δηλαδή εδώ και 5 ημέρες. Χθες παρουσίασε συμπτώματα και διαγνώστηκε θετική σήμερα. Την ίδια ώρα, εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι στους χώρους που κινείτο η 50χρονη και στους χώρους όσων ήρθαν σε επαφή μαζί της από άλλα γραφεία, κάθονταν και οι νεοπροσληφθέντες συμβασιούχοι, αναμένοντας να λάβουν αντικείμενο εργασίας.

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.