06 Δεκεμβρίου 2021 (14:13)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


11 τα κρούσματα σε μια μέρα στη Ζάκυνθο. Πολύ πιθανή η ένταξη στο “βαθύ κόκκινο”.

Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού σημειώθηκε σήμερα στην Ζάκυνθο, με τα επιβεβαιωμένα θετικά να φτάνουν τα 11, μεταξύ αυτών και δύο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 9 Μαρτίου, 2021 00:05

Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού σημειώθηκε σήμερα στην Ζάκυνθο, με τα επιβεβαιωμένα θετικά να φτάνουν τα 11, μεταξύ αυτών και δύο παιδιά 14 και 13 ετών.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι διαγνώστηκαν θετικοί, μία 14χρονη μαθήτρια του, ήδη κλειστού, 2ου Γυμνασίου και μία γυναίκα 48 ετών, Ζακυνθινή.

Το απόγευμα, επιβεβαιώθηκαν ως θετικά κρούσματα, ένας αλλοδαπός 43 ετών, ένας Ζακυνθινός 24 και ένας μαθητής 13 ετών, μαθητής του γυμνασίου Κατασταρίου, τρία τμήματα του οποίου έκλεισαν και οι συμμαθητές του μπήκαν σε κατ΄οίκον καραντίνα.

Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκαν θετικοί και οι δύο αλλοδαποί γονείς του μαθητή, 40 και 38 ετών, μία γυναίκα και ένας άνδρας 45 ετών έκαστος, αλλοδαποί επίσης, μία Ζακυνθινή 50 ετών και ένας 72χρονος ο οποίος και νοσηλεύεται στην “κορωνοκλινική” του νοσοκομείου Ζακύνθου.

Μετά την αύξηση των κρουσμάτων στο νησί, η οποία είναι καθημερινή, το γεγονός ότι μεταξύ των κρουσμάτων είναι πολλοί μαθητές και με δεδομένη την προειδοποίηση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά για “βαθύ κοκκίνισμα” της Ζακύνθου, η ένταξη του νησιού στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, δεν φαίνεται να είναι μακρυά.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.