06 Δεκεμβρίου 2021 (13:24)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“Βολές” της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ζακύνθου στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η ΔΕΕΠ Ζακύνθου, η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, στρέφεται εναντίον των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ…

Ελλαδα Ζακυνθος , 6 Μαρτίου, 2021 14:56

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η ΔΕΕΠ Ζακύνθου, η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, στρέφεται εναντίον των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα έχουν καταλογίσει το τελευταίο διάστημα στην κυβέρνηση.

Το γραφείο τύπου της ΔΕΕΠ, κάνει έναν απολογισμό των μέχρι τώρα πεπραγμένων της κυβέρνησης της Ν.Δ. σε τοπιλό επίπεδο και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα έχει και δεν έχει κάνει στη Ζάκυνθο.

Η ανακοίνωση:

“Με αφορμή τη βροχή δημοσιευμάτων από την πλευρά διαφόρων τοπικών στελεχών του Σύριζα, οι οποίοι με περίσσιο θράσος και πλεονάζουσα υποκρισία θεωρούν ότι είναι σε θέση να ασκήσουν κριτική στην Κυβέρνηση και συνολικά στις αρχές του τόπου, είναι καλό οι ζακυνθινοί πολίτες να μάθουν γιατί τελικά η ΔΕΕΠ Ζακύνθου επιλέγει να σωπαίνει το τελευταίο διάστημα.

Σωπαίνουμε, γιατί μιλούν για εμάς τα έργα που τώρα αρχίζουν στο Λιμάνι της Ζακύνθου και τα οποία θα αναμορφώσουν αποφασιστικά την εικόνα του Νησιού μας.

Σωπαίνουμε, γιατί μιλούν οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείου Ζακύνθου και καταθέτουν οι ίδιοι την άποψή τους για τις αναβαθμισμένες συνθήκες εργασίας, την πληρότητα του προσωπικού, τη σοβαρή και υπεύθυνη διαχείριση της πανδημίας.

Μιλούν, όσοι χρειάστηκαν να νοσηλευθούν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, η οποία άνοιξε οκτώ μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της Κυβέρνησης αυτής, όσοι είδαν με τα μάτια τους τις πρωτοφανείς για το Νοσοκομείο παρεμβάσεις που έχουν γίνει μέσα σε διάστημα μόλις δεκαοκτώ μηνών.

Σωπαίνουμε γιατί μιλούν για εμάς οι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι συμπολίτες μας που ενισχύθηκαν με διόλου ευκαταφρόνητα ποσά από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια, τον Δήμο, έτσι ώστε να μπορέσουν να ορθοποδήσουν μεσούσης της υγειονομικής κρίσης.

Σωπαίνουμε, γιατί μιλά για εμάς ο προγραμματισμός για την αποκατάσταση των ζημιών και την ενίσχυση των κτιριακών εγκαταστάσεων των σχολείων του νησιού μας.

Σωπαίνουμε, γιατί μιλούν οι δράσεις αποκατάστασης των ζημιών της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου, την οποία εσείς και οι –πάντα λαλίστατοι – εκλεκτοί σας είχατε αφήσει να ρημάξει δίχως να μεριμνήσετε για την ταξινόμηση των βιβλίων, δίχως να καταφέρετε να γκρεμίσετε ούτε έναν τοίχο, που ήταν απαραίτητο έργο προκειμένου να δοθεί στο κοινό το αναγνωστήριο.

Και τελικά σωπαίνουμε γιατί μετά από 4.5 χρόνια απόλυτης, αδυσώπητης, βλαβερής, ατέρμονης, εγκληματικής αδράνειας για πρώτη φορά ξεκινά κάτι να αλλάζει στη Ζάκυνθο.

Αυτό, όμως, είναι που έχει κινητοποιήσει τόσο πολύ τη γλαφυρή, κατά τα άλλα φαντασία των τοπικών στελεχών του Σύριζα, και τους έχει αναγκάσει να ψάχνουν, όσο μπορούν και όπου μπορούν, για να βρουν κάτι να πουν, έναν τρόπο να ακουστούν, μία – έστω και ξεδιάντροπα αβάσιμη – αφορμή για πείσουν τον κόσμο ή και τους εαυτούς τους ότι υπάρχουν ακόμα στο πολιτικό σκηνικό.

Και για να τελειώνουμε, πριν σκεφθείτε να ξαναβγείτε να ασκήσετε κριτική πείτε στους πολίτες του νησιού μας ένα έστω και ένα έργο– πέρα από τις τέσσερις κολώνες στο Στάδιο- το οποίο ολοκληρώσατε πριν σας μαυρίσει με την ψήφο του ο ελληνικός λαός.

 

Δεν έχετε αντιληφθεί, όμως, εκεί στο Σύριζα ότι είστε σβησμένοι από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Δεν έχετε καταλάβει ότι κάθε μέρα που περνάει και κάθε ανακοίνωση που κάνετε σας ρίχνει ακόμα περισσότερο στα μάτια και στις συνειδήσεις των πολιτών.

Είναι δε αδιανόητο να λογίζεστε για σοβαρό πολιτικό κόμμα όταν ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης του Κόμματός σας, ο κ. Κοντονής – τον οποίον τώρα κάνετε πως δεν τον γνωρίζετε- δηλώνει δημόσια πως ο Σύριζα άλλαξε τις ποινές στο αδίκημα της δωροδοκίας για να πέσουν στα μαλακά «κάποιοι δικοί σας». Ψήφιζε, βέβαια, ο κύριος Κοντονής τα νομοθετήματα αυτά, τα οποία τώρα στηλιτεύει.

Είναι αδιανόητο να λογίζεστε για σοβαρό πολιτικό κόμμα ενός δημοκρατικού πολιτεύματος τη στιγμή που μεγαλοστέλεχος και βουλευτής σας, ο κύριος Δρίτσας, βγαίνει χωρίς ίχνος ντροπής και δηλώνει ευθαρσώς πως κατά τη γνώμη του «ο Κουφοντίνας δεν τρομοκράτησε ποτέ κανέναν». Όταν σε παλαιότερες δηλώσεις του ο δικός σας κύριος Μπαλαούρας έλεγε δημόσια πως «ο Κουφοντίνας σκότωνε για ανθρωπιστικούς λόγους».

Αυτό είναι όμως το επίπεδο και η ποιότητα τους ήθους της πολιτικής σας παράταξης. Υπερασπίζεστε ξεδιάντροπα τρομοκράτες, χωρίς να υπολογίζεται πως αυτά που λέτε θα φθάσουν στα αυτιά των συγγενών των ανθρώπων που σφαγιάσθηκαν από τους ανθρώπους τους οποίους εσείς είτε απροκάλυπτα είτε κάτω από το τραπέζι υπερασπίζεστε.

Αυτά που λέτε, όμως, φθάνουν και στα αυτιά των Ελλήνων πολιτών. Αυτοί, άλλωστε, θα είναι και οι τελικοί κριτές σας, καθώς είναι αυτοί που θα βάλουν οριστικά την ταφόπλακα στο πολιτικό μόρφωμα του ψεύδους, της υποκρισίας και του λαϊκισμού που λέγεται Συριζα.

Από το Γραφείο Τύπου της Δ.Ε.Ε.Π. Ζακύνθου”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.