31 Ιουλίου 2021 (21:10)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Π.Ι.Ν.: Παράταση προθεσμίας για έξοδα μετακίνησης αθλητικών σωματείων

Την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων από αθλητές και αθλητικά σωματεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που συμμετέχουν…

Ελλαδα Ζακυνθος , 5 Μαρτίου, 2021 11:32

Την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων από αθλητές και αθλητικά σωματεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που συμμετέχουν σε Εθνικά Πρωταθλήματα Ολυμπιακών Αθλημάτων, για οικονομική ενίσχυση που θα αφορά τα έξοδα μετακινήσεων τους, αποφάσισε η Π.Ι.Ν.

Οι αθλητές και τα αθλητικά σωματεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που είναι δικαιούχοι της εν λόγω οικονομικής ενίσχυσης, στη βάση της εφαρμογής του άρθρου 66 του Ν. 4735 / ΦΕΚ 197Α/2020, που αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο, θα έχουν περιθώριο μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Ο σχετικός νόμος αναφέρει ότι η πίστωση αφορά στην κάλυψη των εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων, που συμμετέχουν σε Εθνικά Πρωταθλήματα Ολυμπιακών Αθλημάτων.

Η Περιφερειακή Αρχή, μετά από έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενέταξε στο πρόγραμμα δράσεων της Περιφέρειας το σχετικό κονδύλι ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων, το οποίο συνολικά ανέρχεται στο ύψος των 100.000€. Με την έγκριση το συγκεκριμένου ποσού, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αποδεικνύει εμπράκτως ότι στέκεται -εν μέσω πανδημίας και όλων των δυσκολιών που έχουν δημιουργηθεί- στο πλευρό των αθλητικών σωματείων όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, στην προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητών και υψηλών διακρίσεών τους.

Τα αθλητικά σωματεία και των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, τα οποία είναι επιλέξιμα και επιθυμούν να επιχορηγηθούν, καλούνται να προσέλθουν στα αντίστοιχα τμήματα Πολιτισμού & Αθλητισμού των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκειμένου να καταθέσουν τη σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως και την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες στα εξής τηλέφωνα:

Π.Ε. Κέρκυρας: 26613.62.331 / Π.Ε. Λευκάδας: 26453.60.757 / Π.Ε. Κεφαλονιάς: 26713.60.508 / Π.Ε. Ζακύνθου: 26953.60.348

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.