01 Αυγούστου 2021 (16:32)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Κοντά στο “βαθύ κόκκινο” η Ζάκυνθος. Προειδοποίηση Χαρδαλιά.

Καμπανάκι για την Ζάκυνθο, της οποίας το ιικό φορτίο είναι ιδιαίτερα αυξημένο, φέρνοντάς την και πάλι πολύ κοντά στους αυστηρότερους…

Ελλαδα Ζακυνθος , 5 Μαρτίου, 2021 18:43

Καμπανάκι για την Ζάκυνθο, της οποίας το ιικό φορτίο είναι ιδιαίτερα αυξημένο, φέρνοντάς την και πάλι πολύ κοντά στους αυστηρότερους περιορισμούς του “βαθέος κόκκινου”, χτύπησε ο Νίκος Χαρδαλιάς:

“Από την έναρξη της πανδημίας, τα δεδομένα αλλάζουν. Μέχρι να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα.

Οι μεταλλάξεις επιβαρύνουν την κατάσταση σε όλη τη χώρα. Πρέπει να είμαστε φειδωλοί στις μετακινήσεις μας. Να μένουμε σπίτι και μόνο αν υπάρχει πραγματική ανάγκη”, επεσήμανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και πρόσθεσε:

“Οι περιοχές που τα τελευταία 24ωρα έχουν παρουσιάσει αισθητή επιβάρυνση είναι η Φωκίδα και ο δήμος Ανωγείων Ρεθύμνου. Ειδικά στα Ανώγεια διπλασιάστηκαν τα κρούσματα τις τελευταίες δύο μέρες. Στην Φωκίδα, τα ενεργά κρούσματα αυξήθηκαν από 19 σε 59.

Το ιικό φορτίο αυξημένο σε Κοζάνη, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Καβάλας, Ημαθίας, Σερρών, Κιλκίς, Ζακύνθου, Χανίων και Ρεθύμνου.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.