21 Οκτωβρίου 2021 (07:32)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Η αριστερά και ο Κουφοντίνας. Του Δ. Π. Ιθακήσιου

Η τοποθέτηση του ιστορικού στελέχους της Ανανεωτικής Αριστεράς για την τρομοκρατία την 17 Νοέμβρη και τον Κουφοντίνα, ανέδειξε την πραγματική…

Αρθρογραφία Ελλαδα Ζακυνθος , 4 Μαρτίου, 2021 11:13

Η τοποθέτηση του ιστορικού στελέχους της Ανανεωτικής Αριστεράς για την τρομοκρατία την 17 Νοέμβρη και τον Κουφοντίνα, ανέδειξε την πραγματική προσέγγιση που η αριστερά στη χώρα μας έχει για την τρομοκρατία.

Δεν είναι ελληνικό μόνο φαινόμενο αλλά και ευρωπαϊκό. Μόνο που σε άλλες χώρες της Ευρώπης αυτός το ερώτημα απαντήθηκε από τα μεγάλα κόμματα πριν δεκαετίες και έμειναν να το υποστηρίζουν μικρές ασήμαντες μειοψηφίες, ενώ στη χώρα μας ο τρόπος σκέψης έμεινε απαράλλαχτος.

Οι τρομοκράτες για τα καθ’ ημάς, είναι “σύντροφοι” που παραστράτησαν, πήραν το λάθος δρόμο,κάνουν πράξεις καταδικαστέες, με τις ενέργειες τους βλάπτουν τα συμφέροντα των εργαζομένων, όμως είναι από την εδώ πλευρά και όχι στην απέναντι.

Είναι στη λογική τους παραστρατημένοι όχι όμως αντίπαλοι. Έτσι βλέπουν το αίτημα Κουφοντίνα και δεν μπορούν να δουν το ίδιο αίτημα κατάδικου που ανοίκει στην άλλη πλευρά.

Το τεράστιο λάθος τους είναι ότι με αυτό τον τρόπο ανοίγουν διάπλατα τη πόρτα στην τρομοκρατία κάθε πλευράς, στον ολοκληρωτισμό, την κατάλληλη κάθε έννοιας δικαίου.

Πρέπει να βάλουν τα μυαλά τους κάτω και να πρυτανεύσει η λογική αντί του παραλογισμού.

Αλλιώς ας ζουν στις φαντασιώσεις τους και αλίμονο αν αυτοί ξαναγίνουν κυβέρνηση. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

 

Διονύσης Π. Ιθακήσιος

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.