13 Μαΐου 2021 (09:49)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Άνοιξε ο “χορός” για επιστροφή τελών απο τον Δήμο Ζακύνθου σε επιχειρηματίες

Στον… χορό των διεκδικήσεων επιστροφής από τον Δήμο, των τελών που έχουν καταβάλει για το 2020, μπαίνουν καθημερινά πολλοί επιχειρηματίες…

Ελλαδα Ζακυνθος , 4 Μαρτίου, 2021 12:18

Στον… χορό των διεκδικήσεων επιστροφής από τον Δήμο, των τελών που έχουν καταβάλει για το 2020, μπαίνουν καθημερινά πολλοί επιχειρηματίες του νησιού.

Έναν χορό που άνοιξε πρώτος με έγγραφό του προς τον Δήμο Ζακύνθου, ο επιχειρηματίας Δ. Λιβέρης, που διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Βασιλικό, με το οποίο απαιτεί να του επιστραφούν τα ανταποδοτικά τέλη ύψους 3.000 ευρώ τα οποία έχει καταβάλει για το 2020, βασιζόμενος στις αντίστοιχες κυβερνητικές αποφάσεις για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη, των επιχειρήσεων που διέκοψαν τις εργασίες τους εξ αιτίας της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zantereport, μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών, είτε ατομικά είτε ομαδικά, ετοιμάζονται να καταθέσουν αντίστοιχες αιτήσεις στον Δήμο Ζακύνθου, όχι μόνο για τα τέλη του 2020, αλλά και την απαλλαγή από την καταβολή των δημοτικών τελών και από την 1-1-2021 μέχρι και την ημερομηνία που θα καταργηθούν τα περιοριστικά μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν κυβερνητικές αποφάσεις, αλλά και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, οι οποίες όμως παραμένουν ουσιαστικά ανεφάρμοστες από την δημοτική αρχή.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.