07 Δεκεμβρίου 2021 (20:42)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Επιστροφή τελών ζητά από τον Δήμο επιχειρηματίας της Ζακύνθου

Με έγγραφό του προς τον Δήμο Ζακύνθου και συγκεκριμένα προς το Δημοτικό Συμβούλιο, επιχειρηματίας του νησιού, που διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια…

Ελλαδα Ζακυνθος , 2 Μαρτίου, 2021 11:39

Με έγγραφό του προς τον Δήμο Ζακύνθου και συγκεκριμένα προς το Δημοτικό Συμβούλιο, επιχειρηματίας του νησιού, που διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Βασιλικό, απαιτεί να του επιστραφούν τα ανταποδοτικά τέλη ύψους 3.000 ευρώ τα οποία έχει καταβάλει για το 2020, βασιζόμενος στις αντίστοιχες κυβερνητικές αποφάσεις για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη, των επιχειρήσεων που διέκοψαν τις εργασίες τους εξ αιτίας της πανδημίας.

Δείτε το έγγραφο που κατέθεσε ο επιχειρηματίας:

Ο επιχειρηματίας ζητά επίσης την απαλλαγή από την καταβολή των δημοτικών τελών και από την 1-1-2021 μέχρι και την ημερομηνία που θα καταργηθούν τα περιοριστικά μέτρα.

Καταθέτει μάλιστα, μάλλον προς υπενθύμιση της δημοτικής αρχής, την απόφαση που έχει ληφθεί από το δημοτικό συμβούλιο, η οποίο ωστόσο παραμένει ουσιαστικά ανεφάρμοστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zantereport, το παράδειγμα του εν λόγω επιχειρηματία αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι επιχειρηματίες της Ζακύνθου.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.