03 Δεκεμβρίου 2021 (17:33)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


ΚΙΝΑΛ για Δήμο: Εξευτελίζουν την ελπίδα κάθε ανέργου

Παράνομες χαρακτηρίζει τις προσλήψεις 8μηνιτών στον Δήμο αλλά και στην Περιφέρεια. Ειδικότερα για τον Δήμο κάνει λόγο για εξευτελισμό της…

Ελλαδα Ζακυνθος , 1 Μαρτίου, 2021 13:21

Παράνομες χαρακτηρίζει τις προσλήψεις 8μηνιτών στον Δήμο αλλά και στην Περιφέρεια. Ειδικότερα για τον Δήμο κάνει λόγο για εξευτελισμό της ελπίδας των ανέργων:

“Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,
Νέα πολλαπλά κρούσματα του ιού των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ανιχνεύθηκαν στον τόπο μας.
Μετά το πλιάτσικο των  κομματικών προσλήψεων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με έκπληξη μεγάλη κοιτούσαμε, προχθές, να μπάζουν από τα παράθυρα του Δήμου Ζακύνθου δεκάδες οκταμηνίτες, αγοράζοντας το όνειρο και εξευτελίζοντας την ελπίδα κάθε ανέργου.
Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι βρίσκεται σε πλήρη και άναρχη ανάπτυξη το σχέδιο αποκατάστασης των Γαλάζιων παιδιών, υπό την σκέπη του Βουλευτή Ζακύνθου.
Έτσι, από τα χρόνια της πεφωτισμένης Αριστείας, οδεύουμε ολοταχώς στην επιστροφή στα μαύρα χρόνια της Προστασίας, για να μην πούμε στα χρόνια της λουμπαρδιανής φαυλοκρατίας.
Και βρε αθεόφοβοι,  είναι αλήθεια ότι κανένας ζακυνθινός δεν περίμενε, ότι Εσείς θα προχωρούσατε ποτέ σε αξιοκρατικές προσλήψεις. Αλλά, τουλάχιστον, δεν βγάζατε μια ανακοίνωση, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Στο φινάλε, μπορεί εκτός από τους συγγενείς, τις γραμματείς και τους φίλους σας, να υπάρχουν και άλλοι ψηφοφόροι σας, οι οποίοι έχουν στην οικογένειά τους άνεργα παιδιά, που έμειναν στην ψάθα, και  έχουν κι αυτά ανάγκη για ένα μεροκάματο.
Για εμάς, το να στερείς την ευκαιρία από έναν άνθρωπο να πάρει ψωμί συνιστά έγκλημα. Για εσάς;

Νομαρχιακή Επιτροπή

ΚΙΝΑΛ Ζακύνθου”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.