06 Δεκεμβρίου 2021 (14:21)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Δ. Ακτύπης: Εντός 10ημέρου τα astrazeneca στη Ζάκυνθο

Με ανάρτησή του η οποία τιτλοφορείται “και τα εμβόλια της AstraZeneca στη Ζάκυνθο”, ο βουλευτής Δ. Ακτύπης ενημερώνει ότι μέσα…

Ελλαδα Ζακυνθος , 26 Φεβρουαρίου, 2021 15:21

Με ανάρτησή του η οποία τιτλοφορείται “και τα εμβόλια της AstraZeneca στη Ζάκυνθο”, ο βουλευτής Δ. Ακτύπης ενημερώνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες το εμβόλιο για τους 60 – 64 θα έρθει, επιτέλους, στο νησί.

“Εντός των επομένων δέκα ημερών αναμένεται να φθάσουν τα εμβόλια της AstraZeneca στο νησί μας, μετά από επαφές που είχα με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας κύριο Μ. Θεμιστοκλέους.

Μάλιστα, το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου θα αποκτήσει και δεύτερη εμβολιαστική γραμμή. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ταυτόχρονα θα μπορούν να εμβολιάζονται δύο ηλικιακές ομάδες στο Νοσοκομείο”, επισημαίνει στην ανάρτησή του, στρέφοντας τα πυρά του εναντίον όσων διατείνονταν ότι δεν ανοίγει δεύτερη εμβολιαστική γραμμή στο νοσοκομείο, λόγω έλλειψης προσωπικού:

:Ο ισχυρισμός δε όσων ανεπιτυχώς ισχυρίζονταν πως στο Νοσοκομείο μας δεν ανοίγει δεύτερη εμβολιαστική γραμμή λόγω έλλειψης προσωπικού αποδεικνύεται παντελώς άτοπος, αφού ο πραγματικός λόγος που δεν είχαν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί στο νησί μας ήταν πως υπήρχε έλλειψη εμβολίων. Τώρα, λοιπόν, που η ροή των εμβολίων ξεκινάει κανονικά η Ζάκυνθος είναι από τις πρώτες περιφέρειες που ανοίγουν χωρίς καμία καθυστέρηση και δεύτερη εμβολιαστική γραμμή.

Μάλιστα, η Διοίκηση του Νοσοκομείου με το από 14 Ιανουαρίου 2021 έγγραφό της προς την 6η Υγειονομική Περιφέρεια είχε από τότε αιτηθεί τη δημιουργία και δεύτερης εμβολιαστικής γραμμής στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου. Ένα ακόμα γεγονός που διαψεύδει κατηγορηματικά όσους συνεχίζουν να ασκούν αντιπολίτευση του «ό,τι να ‘ναι» και αποδεικνύει ξεκάθαρα πως ανέκαθεν υπήρχε η απαιτούμενη επάρκεια ως προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Συνεπώς σε πείσμα των επικριτών μας, εμείς λαμβάνουμε με υπευθυνότητα σοβαρές αποβάσεις και προχωράμε σε ουσιαστικές πράξεις ώστε ο εμβολιασμός στη Ζάκυνθο να συνεχισθεί απρόσκοπτα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”, καταλήγει στην ανανάρτησή του ο βουλευτής.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.