18 Ιανουαρίου 2022 (03:25)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“Έπεσαν” οι υπογραφές για το εργοστάσιο στον Λίβα

Υπεγράφη το μεσημέρι μεταξύ της Περιφέρειας, του Δήμου και της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση “Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αποβλήτων Ζακύνθου” για το…

Ελλαδα Ζακυνθος , 25 Φεβρουαρίου, 2021 15:10

Υπεγράφη το μεσημέρι μεταξύ της Περιφέρειας, του Δήμου και της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση “Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αποβλήτων Ζακύνθου” για το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων και χώρου  υγειονομικής ταφής τους στον ΛΙΒΑ, με την οποία και τα τρία μέρη δεσμεύονται για την δημιουργία του, αλλά και την λειτουργία του σε λιγότερο από 2 χρόνια από σήμερα.

Κατά την τελετή, η Περιφερειάρχης Ιονίων τόνισε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί και θα τεθεί σε λειτουργία σε 20 μήνες. Όπως επεσήμανε για να γίνει αυτό χρειάστηκε και χρειάζεται να συνεννοηθούν και να συνενώσουν δυνάμεις και οι 2 βαθμοί Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να υπηρετούν καλύτερα τους πολίτες. Η κ. Κράτσα Τσαγκαροπούλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ζακύνθου για τις προσπάθειές του και για την συνεργασία που είχαν.

Ο κ. Αρετάκης από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε, επίσης, την κ. Κράτσα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, δεσμεύτηκε εκ νέου, ότι ο Δήμος θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να εκτελεστεί έγκαιρα το έργο.

Μάλιστα επανέλαβε πως θα διαθέσει ότι χρειάζεται, όχι μόνο από τον Δήμο, αλλά και από προσωπική του συμβολή, ώστε το έργο να αφήσει εποχή για την αρτιότητά του.

Για ποιοτικό άλμα έκανε λόγο ο πρόεδρος της “Μεσογείου”, ο οποίος αφού επεσήμανε πως η εταιρεία έκανε ότι καλύτερο μπορούσε στο επίπεδο συνεργασίας με τον Δήμο, εξέφρασε την βεβαιότητα πως το έργο θα αλλάξει την πορεία του νησιού.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.